onaja pisze:Witamy sąsiada![]()
Czy z parkowaniem w garażu podziemnym też są problemy czy nie?
Hmmm 2 dni temu poszliśmy na odbiór mieszkania a na naszym miejscu parkingowym podziemnym ktoś postawił sobie auto.
onaja pisze:Witamy sąsiada![]()
Czy z parkowaniem w garażu podziemnym też są problemy czy nie?
chaberr pisze:Powiem tak, byłem wczoraj na osiedlu. Jeśli ktoś nie umie wjechać na swoje miejsce w sytuacji kiedy ktoś stoi równolegle przy krawężniku - nie umie jeździć albo prowadzi Kamaza lub tego typu samochód.
chaberr pisze:Powiem tak, byłem wczoraj na osiedlu. Jeśli ktoś nie umie wjechać na swoje miejsce w sytuacji kiedy ktoś stoi równolegle przy krawężniku - nie umie jeździć albo prowadzi Kamaza lub tego typu samochód.
mieszkaniec_ba pisze:chaberr pisze:Powiem tak, byłem wczoraj na osiedlu. Jeśli ktoś nie umie wjechać na swoje miejsce w sytuacji kiedy ktoś stoi równolegle przy krawężniku - nie umie jeździć albo prowadzi Kamaza lub tego typu samochód.
Właśnie za takie komentarze nie będę się bawi w szukanie właściciela źle zaparkowanego auta, tylko od razu telefon do straży miejskiej/policji i po sprawie.
Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości