A jak to można zmienić?
Bo ja mam 68,5 i płace 480 i to jest za 2 osoby, a będę sam mieszkał.
Wysokość opłat za użytkowanie mieszkania / czynsz w mieszkaniu - Apartamenty Bajeczna
Re: Wysokość opłat za użytkowanie mieszkania / czynsz w mieszkaniu - Apartamenty Bajeczna
chaberr pisze:Bo ja mam 68,5 i płace 480 i to jest za 2 osoby, a będę sam mieszkał.
Hmm, a ja dostałam fakturę 480 zł za 53 m2 / 2 osoby. Czy metraż się nie liczy?
Re: Wysokość opłat za użytkowanie mieszkania / czynsz w mieszkaniu - Apartamenty Bajeczna
To na 100% nie liczy się metraż aż tak mocno 
562,82 zł a mam 60 niecałe metrów
2 osoby..
Miejsce w garażu podziemnym.

562,82 zł a mam 60 niecałe metrów

Miejsce w garażu podziemnym.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2018, 19:29 przez onaja, łącznie zmieniany 1 raz.
Możecie napisać adres e-mail bądź telefon kontaktowy z kim się kontaktować w sprawie faktur, opłat? Ja nadal NIC nie dostałam...
Inblu pisze:Możecie napisać adres e-mail bądź telefon kontaktowy z kim się kontaktować w sprawie faktur, opłat? Ja nadal NIC nie dostałam...
gwarantuje - dostaniesz

onaja pisze:Inblu pisze:Możecie napisać adres e-mail bądź telefon kontaktowy z kim się kontaktować w sprawie faktur, opłat? Ja nadal NIC nie dostałam...
gwarantuje - dostanieszja dostałam faktury we wtorek,a klucze odbierałam 14.02
Ja klucze odebrałam w grudniu

A czy ktoś się kontaktował z nimi w sprawie opłat? Ja pisałem na tego maila e-faktury ale cisza.
-
onaja pisze:To na 100% nie liczy się metraż aż tak mocno
562,82 zł a mam 60 niecałe metrów2 osoby..
61 m w rozliczeniu
3 osoby
600 z groszami
Dziwne te kwoty
@Chaberr. Jakim cudem taka niska kwota za tyle metrów?
Ok, mi liczą jeszcze komórkę i miejsce w hali garażowej, ale 120 pln różnicy to dużo.
Mi odpisali na maila jak napisałem. Ale nic szczególnego.
Ok, mi liczą jeszcze komórkę i miejsce w hali garażowej, ale 120 pln różnicy to dużo.
Mi odpisali na maila jak napisałem. Ale nic szczególnego.
Inblu pisze:onaja pisze:Inblu pisze:Możecie napisać adres e-mail bądź telefon kontaktowy z kim się kontaktować w sprawie faktur, opłat? Ja nadal NIC nie dostałam...
gwarantuje - dostanieszja dostałam faktury we wtorek,a klucze odbierałam 14.02
Ja klucze odebrałam w grudniu
to chyba musisz dzwonić

Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”