Telewizja internet telefon - podłączenie ich w mieszkaniu - Apartamenty Bajeczna
Re: Telewizja internet telefon - podłączenie ich w mieszkaniu - Apartamenty Bajeczna
Netia już działa, nie trzeba było czekać
Re: Telewizja internet telefon - podłączenie ich w mieszkaniu - Apartamenty Bajeczna
Sat pisze:Netia już działa, nie trzeba było czekać
Dzięki za informacje!
Chociaż właśnie Netia mnie dzisiaj wkurzyła. Obecna umowa kończy mi się na początku kwietnia. Ostatnio dzwonili z oferta przedłużenia i po zapewnieniach, że bede mogła tą umowę przenieść pod nowy adres zdecydowałam się na przedłużenie (na lepszych warunkach niż dla nowych klientów). Dzisiaj okazało się, ze przenieść mogę, ale tu usługi świadczy Internetia i wiązałoby się to z podpisaniem nowej umowy na gorszych warunkach (o czym oczywiście nikt wcześniej nie wspomniał).
Właśnie dlatego rozważam wybór innego dostawcy (z tamtej umowy mogę jeszcze zrezygnować), ale też nie chce czekać kilka tygodni (planuje się wprowadzić w przyszłym tygodniu).
Czy ktoś pytał się UPC kiedy uruchomią usługi?
koszal pisze:Czy ktoś pytał się UPC kiedy uruchomią usługi?
Tak - UPC powinno być pod koniec miesiąca (tylko właśnie „powinno”, więc nie jest to na 100% pewny termin).
ja też czekam na UPC 

UPC już można się podłączyć. Pytałem o montaż. Wiszą też ulotki na windach.
Mam pytanie odnośnie podłączenia tv. Czy ktoś z was próbował podpiąć telewizję naziemną DVB-TV? Podłączyłem kabel ale nie wyszukuje żadnych kanałów. Mamy w ogóle naziemną antenę? Coś trzeba zmieniać w ustawieniach w skrzynce teletechnicznej na korytarzu?
Mam pytanie odnośnie podłączenia tv. Czy ktoś z was próbował podpiąć telewizję naziemną DVB-TV? Podłączyłem kabel ale nie wyszukuje żadnych kanałów. Mamy w ogóle naziemną antenę? Coś trzeba zmieniać w ustawieniach w skrzynce teletechnicznej na korytarzu?
a ktoś podłączył już nc plus? Wszystko działa? 

Czy jesteście zadowoleni z UPC szybko chodzi - nie ma problemów? Nigdy nie miałam i zastanawiam się kto ma najlepszą ofertę
Co wybraliście?

Co wybraliście?

choco pisze:UPC już można się podłączyć. Pytałem o montaż. Wiszą też ulotki na windach.
podlaczylem i zadzialalo od razu. moze podpiales druga instalacje, ta od tv sat ?
Był kabel zle zarobiony. Już działa.
Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”