Zdjęcia budowy - zniknęły ze strony dewelopera Atal (Nowy Targówek)

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Warszawie w inwestycji Nowy Targówek, za którą odpowiada deweloper Atal. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii
janka

Zdjęcia budowy - zniknęły ze strony dewelopera Atal (Nowy Targówek)

Postautor: janka » 09 wrz 2017, 15:08

Cześć, zauważyłam, że ze strony dewelopera zniknęła galeria zdjęć z poszczególnych etapów.
Trochę mnie to martwi.
Mam nadzieję, że nie wynika to z tego, że mają coś do ukrycia.

pawerez

Re: Zdjęcia budowy - zniknęły ze strony dewelopera Atal (Nowy Targówek)

Postautor: pawerez » 10 wrz 2017, 17:57

Nazwa mikroapartamenty zmieniły nazwę na lokale inwestycyjne, myślę że w zmianach strony po prostu ktoś pominął zakładkę galerii, tym bardziej że w necie Google galerię wyszukuje

nan

Postautor: nan » 09 paź 2017, 23:22

pawerez pisze:Nazwa mikroapartamenty zmieniły nazwę na lokale inwestycyjne, myślę że w zmianach strony po prostu ktoś pominął zakładkę galerii, tym bardziej że w necie Google galerię wyszukuje

Czy aby na pewno oto chodzi? Obawiam się , że słabo im się sprzedają i dlatego stosują chwyty marketingowe.

Pio

Postautor: Pio » 10 paź 2017, 12:49

nan pisze:
pawerez pisze:Nazwa mikroapartamenty zmieniły nazwę na lokale inwestycyjne, myślę że w zmianach strony po prostu ktoś pominął zakładkę galerii, tym bardziej że w necie Google galerię wyszukuje

Czy aby na pewno oto chodzi? Obawiam się , że słabo im się sprzedają i dlatego stosują chwyty marketingowe.

Temat jest rozwiązany i do zamknięcia. Atal faktycznie zmieniał stronę. Zresztą od pewnego czasu kontynuują zmiany dodając np animowane dymki z liczbą mieszkań aby uatrakcyjnić wizualnie witrynę. Zdjęcia mają swoją rubrykę i są aktualizowane (ostatnie z 29/09).

manitern

Postautor: manitern » 17 lut 2018, 7:26

Czy macie Państwo w miarę aktualne zdjęcia IV etapu ? Te zamieszczane na stanie Atala niewiele wnoszą niestety. Byłbym wdzięczny za zamieszczenie lub przesłanie. Pozdrawiam serdecznie

Seq

Postautor: Seq » 18 lut 2018, 10:36

manitern pisze:Czy macie Państwo w miarę aktualne zdjęcia IV etapu ? Te zamieszczane na stanie Atala niewiele wnoszą niestety. Byłbym wdzięczny za zamieszczenie lub przesłanie. Pozdrawiam serdecznie

Hej,

Mam kilka zdjęć zrobionych w zeszłą niedzielę (11 lutego). Aczkolwiek moje zdjęcia też jakoś super "wnoszące" nie są, bo są tobione z ogólnodostępnych miejsc. Wrzucę je do osobnego tematu, żeby nie robić śmietnika :)

manitern

Postautor: manitern » 19 lut 2018, 17:42

Serdecznie dziękuję!

Wróć do „Nowy Targówek od Atal Warszawa - forum mieszkańców osiedla”