Cześć, zauważyłam, że ze strony dewelopera zniknęła galeria zdjęć z poszczególnych etapów.
Trochę mnie to martwi.
Mam nadzieję, że nie wynika to z tego, że mają coś do ukrycia.
Zdjęcia budowy - zniknęły ze strony dewelopera Atal (Nowy Targówek)
Re: Zdjęcia budowy - zniknęły ze strony dewelopera Atal (Nowy Targówek)
Nazwa mikroapartamenty zmieniły nazwę na lokale inwestycyjne, myślę że w zmianach strony po prostu ktoś pominął zakładkę galerii, tym bardziej że w necie Google galerię wyszukuje
pawerez pisze:Nazwa mikroapartamenty zmieniły nazwę na lokale inwestycyjne, myślę że w zmianach strony po prostu ktoś pominął zakładkę galerii, tym bardziej że w necie Google galerię wyszukuje
Czy aby na pewno oto chodzi? Obawiam się , że słabo im się sprzedają i dlatego stosują chwyty marketingowe.
nan pisze:pawerez pisze:Nazwa mikroapartamenty zmieniły nazwę na lokale inwestycyjne, myślę że w zmianach strony po prostu ktoś pominął zakładkę galerii, tym bardziej że w necie Google galerię wyszukuje
Czy aby na pewno oto chodzi? Obawiam się , że słabo im się sprzedają i dlatego stosują chwyty marketingowe.
Temat jest rozwiązany i do zamknięcia. Atal faktycznie zmieniał stronę. Zresztą od pewnego czasu kontynuują zmiany dodając np animowane dymki z liczbą mieszkań aby uatrakcyjnić wizualnie witrynę. Zdjęcia mają swoją rubrykę i są aktualizowane (ostatnie z 29/09).
Czy macie Państwo w miarę aktualne zdjęcia IV etapu ? Te zamieszczane na stanie Atala niewiele wnoszą niestety. Byłbym wdzięczny za zamieszczenie lub przesłanie. Pozdrawiam serdecznie
manitern pisze:Czy macie Państwo w miarę aktualne zdjęcia IV etapu ? Te zamieszczane na stanie Atala niewiele wnoszą niestety. Byłbym wdzięczny za zamieszczenie lub przesłanie. Pozdrawiam serdecznie
Hej,
Mam kilka zdjęć zrobionych w zeszłą niedzielę (11 lutego). Aczkolwiek moje zdjęcia też jakoś super "wnoszące" nie są, bo są tobione z ogólnodostępnych miejsc. Wrzucę je do osobnego tematu, żeby nie robić śmietnika

Serdecznie dziękuję!
Wróć do „Nowy Targówek od Atal Warszawa - forum mieszkańców osiedla”