Wiadomość e-mail odnośnie możliwości zakupu dodatkowego miejsca parkingowego w hali garażowej - Przybyszewskiego 64
-
Wiadomość e-mail odnośnie możliwości zakupu dodatkowego miejsca parkingowego w hali garażowej - Przybyszewskiego 64
Czy jest sens zakupu dodatkowego miejsca w hali garażowej jeżeli miejsca które zostały są węższe od tych standardowych znajdują się w miejscach trudno dostępnych do parkowania a ponadto są droższe od tych sprzedawanych pierwotnie o 7000 złotych na osiedlu i tak każdy parkuje na zewnątrz gdzie popadnie i nikt na to nie reaguję jest dużo ofert wynajmu miejsc a zainteresowanie żadne co Państwo sądzicie w tej sprawie
Re: wiadomość e-mail odnośnie możliwości zakupu dodatkowego miejsca parkingowego w hali garażowej
Kupuj jak nie masz gdzie postawić auta. Będzie krucjata przeciwko parkowaniu byle gdzie na ośce.
Re: wiadomość e-mail odnośnie możliwości zakupu dodatkowego miejsca parkingowego w hali garażowej
jacke pisze:Kupuj jak nie masz gdzie postawić auta. Będzie krucjata przeciwko parkowaniu byle gdzie na ośce.
dokładnie tak - na 1. zebraniach Wspólnot temat parkowania będzie procedowany. na razie jest dużo aut wykonawców - ale widać różnicę w weekendy - nie mówiąc vs sytuacji sprzed 2-3 miesięcy.
sprawa będzie uporządkowana uchwałami - tylko trzeba będzie zagłosować .
Dokładnie tak. Wszystkie auta z chodników zostaną usunięte. Mam zamiar osobiście chodzić z aparatem i wszystko zgłaszać do odpowiednich służb oraz wrzucać na fejsa. Dziękuje.
Ja dzisiaj byłem bliski obklejenia złotówy karnymi... naklejkami, która stanęła tuż za bramą wjazdową przy etapie I, ale się jeszcze powstrzymałem 

Adam01 pisze:Dokładnie tak. Wszystkie auta z chodników zostaną usunięte. Mam zamiar osobiście chodzić z aparatem i wszystko zgłaszać do odpowiednich służb oraz wrzucać na fejsa. Dziękuje.
wg wstępnych informacji temat parkowania do końca wakacji zostanie prawnie uregulowany.
od września osiedle ma działać w sposób uporządkowany - parkowanie poza miejscami wyznaczonymi i opłaconymi będzie niedopuszczalne i karane.
zobaczymy w praktyce efekty - niedługo już wygląda.
-
Jesli sa dostepne miejsca parkingowe w hali garazowej to brac poki sa. Za dekade bedzie mozna o tym pomarzyc, a na chodniku gdfzie kolwiek bedzie podejrzewam jeszcze drozej niz dzisiaj. Ja kupujac na Starym Podgorzu wybulilem 30000zl 8 lat temu. I nie zaluje ani chwili. Dzisiaj to strefa a mimo to znalezienie miejsce graniczy z cudem. W sasiednim budynku krzycza dzisiaj 100 000 zl 
Znam nawet osoby ktore nie majac wiele srodkow na inwestycje kupuja chcoby miejsca garazowe, tam gdzie dzisiaj jeszcze nie ma strefy i oplat i gdzie ceny za miejsce jeszcze sa do przelkniecia.

Znam nawet osoby ktore nie majac wiele srodkow na inwestycje kupuja chcoby miejsca garazowe, tam gdzie dzisiaj jeszcze nie ma strefy i oplat i gdzie ceny za miejsce jeszcze sa do przelkniecia.
-
Miło wysłuchać rzeczowych wypowiedzi mieszkańców osiedla i zainteresowanych sprawą, jeżeli tak się sprawy mają odnośnie uregulowania parkowania na osiedlu to rzeczywiście niema się co zastanawiać tylko kupować dodatkowo gdzieś wyczytałem że były plany zrobienia strefy płatnego parkowania wokół osiedla pomysł chwilowo upadł ale myślę że szybko powróci;)
Mar G pisze:Adam01 pisze:Dokładnie tak. Wszystkie auta z chodników zostaną usunięte. Mam zamiar osobiście chodzić z aparatem i wszystko zgłaszać do odpowiednich służb oraz wrzucać na fejsa. Dziękuje.
wg wstępnych informacji temat parkowania do końca wakacji zostanie prawnie uregulowany.
od września osiedle ma działać w sposób uporządkowany - parkowanie poza miejscami wyznaczonymi i opłaconymi będzie niedopuszczalne i karane.
zobaczymy w praktyce efekty - niedługo już wygląda.
Od listopada planuje wykańczać mieszkanie. Bądźcie wyrozumiali dla białego busa - nie zmieści się na parkingu podziemnym
A ty byłeś planując dopiero teraz okrutny hałas całymi dniami i @#%$$ wszystkich wokoło rok po oddaniu, gdzie wszyscy chcą już normalnie mieszkać??
My będziemy tak samo wyrozumiali
My będziemy tak samo wyrozumiali

Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”