„Porady prawne” buhehehehehe ty kundlu biegnij na pekaes i do fabryki albo wazywniaka dzieciaczku

Płac mandaty i skomlej uber dzbanie

realny bezmozg pisze:Dobrze ze ktoś się zabrał za te cwoki. Jeszcze szczekają po forach totalne bezmozgi![]()
„Porady prawne” buhehehehehe ty kundlu biegnij na pekaes i do fabryki albo wazywniaka dzieciaczku![]()
![]()
![]()
Płac mandaty i skomlej uber dzbanie![]()
Dobranoc
jankomuzykanto pisze:Już zdążyłeś zapomnieć hasła do swojego poprzedniego konta?
jacke pisze:Ja tam popieram gonienie samochodów zaparkowanych na chodnikach. Sam już kilka razy zaprosiłem panów którzy "pilnują" żeby budżet miasta się spinał
Otwórz obserwuję twoje autko i wiedz, że za każdym razem będę dzwonił na straż, aż zapłacisz i wyniesiesz się z chodnika wygodnicka lalunio
jankomuzykanto pisze:jacke pisze:Ja tam popieram gonienie samochodów zaparkowanych na chodnikach. Sam już kilka razy zaprosiłem panów którzy "pilnują" żeby budżet miasta się spinał
Zauważyłem dużą nieświadomość wśród kierowców z czym się wiąże parkowanie poza wyznaczonymi miejscami w strefie zamieszkania... dawniej nie uczyli tego na kursach?
jankomuzykanto pisze:A może wystarczyło porozmawiać najpierw jak człowiek z człowiekiem? W internecie każdy mocny, ale nie ma odwagi wyjść przed blok. Zauważyłem dużą nieświadomość wśród kierowców z czym się wiąże parkowanie poza wyznaczonymi miejscami w strefie zamieszkania... dawniej nie uczyli tego na kursach?
jankomuzykanto pisze:jacke pisze:Ja tam popieram gonienie samochodów zaparkowanych na chodnikach. Sam już kilka razy zaprosiłem panów którzy "pilnują" żeby budżet miasta się spinał
Absolutnie tego nie neguję w pewnych sytuacjach![]()
jankomuzykanto pisze:A może wystarczyło porozmawiać najpierw jak człowiek z człowiekiem?
Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości