Mieszkania sprzedawane na osiedlu Przybyszewskiego 64 w Krakowie nie przez dewelopera
Mieszkania sprzedawane na osiedlu Przybyszewskiego 64 w Krakowie nie przez dewelopera
krakow.nieruchomosci-online.pl/mieszkanie-w-bloku-mieszkalnym,wysoki-standard/22408182.html - można zobaczyć jak wyglafaja od środka 3 pokojowe.
Re: Mieszkania sprzedawane na osiedlu Przybyszewskiego 64 w Krakowie nie przez dewelopera
buda pisze:Rak pisze:krakow.nieruchomosci-online.pl/mieszkanie-w-bloku-mieszkalnym,wysoki-standard/22408182.html - można zobaczyć jak wyglafaja od środka 3 pokojowe.
A tak na marginesie, skoro ta fascynująca oferta jeszcze nie została rozdrapana zapytam z ciekawosci, czy na tej budowie miejsca postojowe są doklejone do mieszkania czy mozna je sprzedać osobno, na przykład sprzedać mieszkanie a zostawić sobie garaż?
719 000 zł
62,25 m²
11 550,20 zł/m
miejsce garażowe 50 000
niezła przebitka - kupowali te miejsca po 28 k , ale samodzielne miejsce to dobro coraz rzadsze ostatnimi czasy to i kosztuje
Re: Mieszkania sprzedawane na osiedlu Przybyszewskiego 64 w Krakowie nie przez dewelopera
Mar G pisze:buda pisze:Rak pisze:krakow.nieruchomosci-online.pl/mieszkanie-w-bloku-mieszkalnym,wysoki-standard/22408182.html - można zobaczyć jak wyglafaja od środka 3 pokojowe.
A tak na marginesie, skoro ta fascynująca oferta jeszcze nie została rozdrapana zapytam z ciekawosci, czy na tej budowie miejsca postojowe są doklejone do mieszkania czy mozna je sprzedać osobno, na przykład sprzedać mieszkanie a zostawić sobie garaż?
719 000 zł
62,25 m²
11 550,20 zł/m
miejsce garażowe 50 000
niezła przebitka - kupowali te miejsca po 28 k , ale samodzielne miejsce to dobro coraz rzadsze ostatnimi czasy to i kosztuje
W ofercie jest platforma parkingowa

-
krakow.nieruchomosci-online.pl/mieszkanie-w-bloku-mieszkalnym,wysoki-standard/22408182.html
tak, jest platforma tylko.
Cena spadła o 6000 dla mieszkania i 10000 platforma (z 50000 do 40000) czyli w sumie za mieszkanie + platforma + komorka jest 759000
co myślicie o tej ofercie? Zastanawiam się nad nią
tak, jest platforma tylko.
Cena spadła o 6000 dla mieszkania i 10000 platforma (z 50000 do 40000) czyli w sumie za mieszkanie + platforma + komorka jest 759000
co myślicie o tej ofercie? Zastanawiam się nad nią
jak rozważasz to pewnie byłeś na miejscu - to jest północno wschodni lokal z oknami na wjazd na całe osiedle i nad wyjazdem z garażu na 299 aut.
Mar G pisze:jak rozważasz to pewnie byłeś na miejscu - to jest północno wschodni lokal z oknami na wjazd na całe osiedle i nad wyjazdem z garażu na 299 aut.
Bardziej ten wjazd może być uciążliwy. Co do stron świata, to zależy co kto lubi. Ja mam w domu wystawę południowa i w lecie mam większość dnia zasłonięte rolety, tak słońce świeci po oknach. Wg mnie ważniejsza jest odległość od innych budynków. Mieszkanie północne też będzie jasne, jeżeli nie ma przed nim budynku. Chociaż oczywiście zależy co kto lubi

-
Tak, byłem tam już raz, zastanawiam się nad kupnem ale nigdy nie kupowałem mieszkania, więc do końca wiem na co zwrócić uwagę. Oczywiście czytałem co nieco, ale widząc tutaj wątek na 100 stron stwierdziłem, że rzuci jakimś za i przeciw i w zasadzie nie przeliczyłem sie.
Takie informację jak np. mieszkanie nad wyjazdem z garażu (nie zwróciłem uwagi na to będąc tam osobiście) są przydatne też w kwestii negocjacji ceny, ale właśnie zastanawiam się czemu się chcą zwinąć z tego mieszkania i po tym jak ogłoszenie wisi dwa tygodnie już obniżają cenę też w samym ogłoszeniu.
Takie informację jak np. mieszkanie nad wyjazdem z garażu (nie zwróciłem uwagi na to będąc tam osobiście) są przydatne też w kwestii negocjacji ceny, ale właśnie zastanawiam się czemu się chcą zwinąć z tego mieszkania i po tym jak ogłoszenie wisi dwa tygodnie już obniżają cenę też w samym ogłoszeniu.
pawlissimo pisze:Tak, byłem tam już raz, zastanawiam się nad kupnem ale nigdy nie kupowałem mieszkania, więc do końca wiem na co zwrócić uwagę. Oczywiście czytałem co nieco, ale widząc tutaj wątek na 100 stron stwierdziłem, że rzuci jakimś za i przeciw i w zasadzie nie przeliczyłem sie.
Kupując może nie zakładali , że przed nimi będzie ten garaż, głowny wjazd etc - choć na makietce to było.
Strony świata i duzo lepsze widoki z innych mieszkan - bo to zostało wlasnie zabudowane.
A może przenoszą się do innego budynku docelowo i chcą zrobić swapa tylko.
A może skasować premię - placili za ten pion ok. 8000 raptem.
-
Jako oficjalny powód sprzedaży została przedstawiona potrzeba większego mieszkania.
Aczkolwiek fakt mieszkania nad tym wjazdem brzmi jak potencjalna przyczyna (spaliny + właściciele mają roczne dziecko)
Aczkolwiek fakt mieszkania nad tym wjazdem brzmi jak potencjalna przyczyna (spaliny + właściciele mają roczne dziecko)
-
Oczywiście, nawet bardzo często można, ale mi w tym przypadku się nie udało akurat 

Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”