Czy ktoś wie coś więcej na temat sklepu w bloku 31? Jaki to będzie sklep / kiedy?
Deweloper wspominał w ubiegłym roku, że ma powstać też żłobek i/lub przedszkole chyba w 35? Dziś usłyszałam, że przedszkole? Może ktoś coś wie?
Sklep / przedszkole - przeznaczenie lokali usługowych na osiedlu Ozon w Krakowie
Re: Sklep / przedszkole - przeznaczenie lokali usługowych na osiedlu Ozon w Krakowie
Jak dla mnie lepiej przedszkole:) chociaż po drugiej stronie 29listopada, przy pętli autobusu 503 sa 2 przedszkola i 2 żłobki, jeden obok drugiego 

Re: Sklep / przedszkole - przeznaczenie lokali usługowych na osiedlu Ozon w Krakowie
Przedszkole bedzie.
A wiecie kiedy maja otwierac ten sklep?? Tak bardzo by sie tam przydal
oby to byla zabka 
A wiecie kiedy maja otwierac ten sklep?? Tak bardzo by sie tam przydal

Jak pytałam podczas odbioru to mówili o Lewiatanie,ale jeszcze nie było wiadomo do końca, i że chcieliby otworzyć sklep przed wakacjami.
a z tym co tam będzie to możne się okazać ze będzie dziwny sklep jak na osiedlu fi..... nic w tym sklepie nie ma ale tez w okolicy nic nie ma i działają....pozatym celowo jest czekać do końca zasiedlenia żeby podnieść cenę sprzedaży lokalu. LOL lewiatnany to mamy 3 w okolicy - kuźnica, Meiera , Węgrzce
Za Lewiatanami nie przepadam. Nadal nie rozumiem, jak można było wpaść na taką nazwę dla sklepu
Dużo chętniej bym widział tam jednak Żabkę.
Ale mam trochę innego rodzaju pytanie. Czy jeśli obok będzie żłobek/przedszkole, to w sklepie będzie można kupić alkohol? Prawdę mówiąc żłobek/przedszkole są mi do szczęścia niepotrzebne, a sklep z zimnym piwem jest na pewno czymś, co byłoby mile widziane

Ale mam trochę innego rodzaju pytanie. Czy jeśli obok będzie żłobek/przedszkole, to w sklepie będzie można kupić alkohol? Prawdę mówiąc żłobek/przedszkole są mi do szczęścia niepotrzebne, a sklep z zimnym piwem jest na pewno czymś, co byłoby mile widziane

Bedzie sprzedaz alkoholu
Uchwala na 18/2018 z pisma przewodniego.

Uchwala na 18/2018 z pisma przewodniego.
Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”