Wysokość czynszu w mieszkaniach - Osiedle Ozon Kraków
Re: Wyokość czynszu w mieszkaniach - Osiedle Ozon Kraków
Troche niepoprawnie, ale do dwoch osob 

-
Re: Wyokość czynszu w mieszkaniach - Osiedle Ozon Kraków
A za wodę do podlewania ogródków płacą tylko ci, którzy posiadają ogródek? Bo ja takiej opłaty na mojej rozpisce czynszu nie mam. A to nie jest czasem zaliczka? Jak to wygląda?
Re: Wysokość czynszu w mieszkaniach - Osiedle Ozon Kraków
Czy ktos juz dostal czynsz za marzec? Troche niepoważne ze strony Pana zarządcy.. Płatność do 30 a my dalej nie dostalismy kwoty...
Kolejna sprawa jest to ze czynsz za luty policzyli nam za dzien przed podpisaniem umowy przeniesienia własności. Niby groszowe sprawy ale czuję sie lekko podirytowana postawa zarzadcy i tak nierzetelnym podejsciem do sprawy.
Kolejna sprawa jest to ze czynsz za luty policzyli nam za dzien przed podpisaniem umowy przeniesienia własności. Niby groszowe sprawy ale czuję sie lekko podirytowana postawa zarzadcy i tak nierzetelnym podejsciem do sprawy.
Ja dostałam już za luty,marzec,kwiecień i maj. Najpierw luty podesłali na maila, a przedwczoraj w skrzynce na listy zostawili rozliczenia za 4 miesiące.
Ja tez w skrzynce dostalam czynsze. Ale drogo wychodzi za podlewanie ogrodka (??), obudowe wind, sprzatanie i odsniezanie (
) itd. Itp...

Tamarson pisze:Ja tez w skrzynce dostalam czynsze. Ale drogo wychodzi za podlewanie ogrodka (??), obudowe wind, sprzatanie i odsniezanie () itd. Itp...
obudowe wind??? dziwne
Tamarson pisze:Ja tez w skrzynce dostalam czynsze. Ale drogo wychodzi za podlewanie ogrodka (??), obudowe wind, sprzatanie i odsniezanie () itd. Itp...
Mogłabyś przybliżyć te kwoty? Obudowa wind, chodzi o ten karton gips?
Dobrze ze nie doliczyli opłaty klimatycznej
ale dlaczego mamy płacić za obudowę wind,to sprawa dewelopera chyba wykończenie.
a co do podlewania to podejrzewam czy nie chodzi o zbiorniki wody opadowej i instalacji zasilanej z tych zbiorników,tyle jak zbiorniki puste to jak agregaty maja nawilżać(deszcze skąpe)ale to tylko moje dywagacje

a co do podlewania to podejrzewam czy nie chodzi o zbiorniki wody opadowej i instalacji zasilanej z tych zbiorników,tyle jak zbiorniki puste to jak agregaty maja nawilżać(deszcze skąpe)ale to tylko moje dywagacje
co do wind to na większości budów jest taka polityka. ze firma od wind oddaje windy do użytku w stanie takim w jakim odbiera je UDT. czyli piękne ładne wyczyszczone lśniące, zabudowanych wind UDT i strażacy nie chcą za bardzo odbierać . zabudowa karton gipsem jest na wniosek zarządcy po odbiorach i wykonywane jest przez firmę która montowała windy aby nie utracić gwarancji w razie jakichkolwiek problemów. takie czasy ze jak czegoś nie zrobi serwis to wykonawca zawsze może stwierdzić ze w wyniku samowolki czy zaniedbania coś padło. A to ze zabudowe wykonał pan mietek za 200 zł a faktura jest na 2000zł to już inna inszość jak to mówią mercedes kosztuje 200 tys a dywaniki do niego 5tys w serwisie firmowym
Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”