Brzydki zapach wody z kranu / jaka przyczyna - osiedle Ozon Kraków

Forum mieszkańców inwestycji Osiedle Ozon w Krakowie. Służy omawianiu spraw związanych z osiedlem budowanym przez dewelopera Megapolis oraz dzieleniu się opiniami i informacjamii na jego temat.
vakossa

Brzydki zapach wody z kranu / jaka przyczyna - osiedle Ozon Kraków

Postautor: vakossa » 01 cze 2018, 21:01

Czy u was tez występuje ten problem?? Pomijajac fakt ze woda jest okropnie twarda to jeszcze strasznie smierdzi i nie wiem czy to wina jakiejś instalacji u nas w mieszkaniu czy problem ogółu?

Voisine

Re: Brzydki zapach wody z kranu / jaka przyczyna - osiedle Ozon Kraków

Postautor: Voisine » 02 cze 2018, 0:29

U mnie tez śmierdzi woda. Teraz już się przyzwyczaiłam i już tak nie czuję jak na początku. Myślałam, że to ja coś sobie ubzdurałam, ale kazdy kto jest w mieszkaniu i odkręca wodę mówi, że śmierdzi :(

ms32

Postautor: ms32 » 02 cze 2018, 1:53

a czy uważacie ze ciśnienie nie jest za niskie ???

ragar

Postautor: ragar » 02 cze 2018, 11:25

Tak czasem bywa na początku, po oddaniu instalacji, chyba musi się wypłukać :) Powinno być lepiej za kilka tygodni. Pomijając to, że woda w Krakowie jest "taka sobie" i czasem od niej czuć.

Luna86

Postautor: Luna86 » 02 cze 2018, 14:03

Śmierdzi straszliwie!!! Powtarzam to codziennie przy odkrecaniu wody. Drobne mycie rąk czy mycie kubka okej ale prysznic robi się naprawdę mało przyjemny... kąpieli nawet nie próbuje :shock: :evil:

Voisine

Postautor: Voisine » 02 cze 2018, 14:23

ms32 pisze:a czy uważacie ze ciśnienie nie jest za niskie ???

U mnie w mieszkaniu ciśnienie wydaje się być w porządku, nie zauważyłam żeby było za niskie.

vakossa

Postautor: vakossa » 02 cze 2018, 15:02

ragar pisze:Tak czasem bywa na początku, po oddaniu instalacji, chyba musi się wypłukać :) Powinno być lepiej za kilka tygodni. Pomijając to, że woda w Krakowie jest "taka sobie" i czasem od niej czuć.

Mieszkam w Krakowie od ponad 25 lat i tylko tutaj spotkalam tak smierdzaca wodę. A Kraków z tego co kojarzę ma jedna z lepszych wód w Polsce i ogolnie w świecie.

Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”