Ponawiam pytanie.
Czy ktoś dostał info o umowach przenoszących, ostatecznych odbiorach itp?
Umowy przeniesienia własności mieszkania - osiedle Ozon Kraków
Re: Umowy przeniesienia własności mieszkania - osiedle Ozon Kraków
Za to sa juz informacje o czynszu i powierzchnia mieszkania.. Idzie do przodu pewnie za kilka dni beda pierwsze terminy;)
Powiesz cos wiecej vakossa odnosnie czynszu??
No ok 7.20 zl wszystko wychodzi. Nie wiem tylko czy smieci w to wliczone czy jeszcze mam doliczyc:)
-
A dostaliście już plan mieszkania opomiarowany po inwentaryzacji?
Mysle że najlepiej bedzie napisać do ozona bo nie wiem czy wszystkie mieszkania już policzone mają no a my na szczęście dostalismy dzis ten pomiar. Firma z ktorej uslug korzystaliśmy przy odbiorach do dzisiaj pracuje a potem do 16.02 nie beda w stanie policzyc powierzchni wiec jesli korzystał ktos z profesjonalnych odbiorow mieszkan i domow od dewelopera to dzis ostatnia szansa jesli zdążą;)
-
Ja już pod ponad miesiąca męczę panią z Ozonu o ten plan, ale nie mogę się doprosić. Niby miała mi wysłać, jak tylko dostanie, ale kto tam wie, czy nie zapomniała... Upomnę się w takim razie.
Dziwny jest kontakt z deweloperem. Na wszystko każą czekać tylko nie potrafią powiedzieć ile...
Pieniądze kazali wpłacić do 2 tygodni od zakończenia prac, a nie zdaja sobie sprawy, że ludzie którzy wzięli kredyt płacą odsetki.
Mogli powiedzieć np. żeby kredyt uruchomić w styczniu lub lutym.....
Pieniądze kazali wpłacić do 2 tygodni od zakończenia prac, a nie zdaja sobie sprawy, że ludzie którzy wzięli kredyt płacą odsetki.
Mogli powiedzieć np. żeby kredyt uruchomić w styczniu lub lutym.....
Czy ktos juz jest umowiony na odbior kluczy i podpisanie umowy sprzedazy?? 

Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”