Gacek89 pisze:Jak tam postępy idą? Coś widzę, że sprzedaż mieszkań wyhamowała a ceny poszły w górę.
Stan z dzisiaj

Gacek89 pisze:Jak tam postępy idą? Coś widzę, że sprzedaż mieszkań wyhamowała a ceny poszły w górę.
Gacek89 pisze:Hej
Jest ktoś kto kupił 4 pokojowe mieszkanie tutaj?
dylemat pisze:Gacek89 pisze:Hej
Jest ktoś kto kupił 4 pokojowe mieszkanie tutaj?
Chodzi o te mieszkania mające 90 m2? W sumie, to nie kojarzę tam innych 4-pokojowych. Mnie do myślenia daj wystawa okien wszystkich 3 sypialni, czyli północny-zachód, zastanawiam się czy nie będzie tam ciemno przez dużą część roku. Z kolei od drugiej strony ma być budynek B, który pewnie też sporo światła zabierze. Jak myślisz?
Gacek89 pisze:Tak o te 90m2 prawie. Jak kupiłem jak cena była 10.500 za m2. Też się nad tym zastanawiałem ale cena finalnie zrobiła swoje.
dylemat pisze:Gacek89 pisze:Tak o te 90m2 prawie. Jak kupiłem jak cena była 10.500 za m2. Też się nad tym zastanawiałem ale cena finalnie zrobiła swoje.
Cena sensowna faktycznie. Z plusów, to też sensowne pokoje i salon dosyć duży. Druga łazienka mogłaby być nieco większa, bo w tej to się dodatkowy prysznic raczej nie zmieści. No i balkon wydaje się być całkiem obszerny.
A na jakim etapie jest teraz ta budowa? Kiedy planowane jest przekazanie mieszkań?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: hellhax i 47 gości