zywiec15 pisze:Tuzinek pisze:Flymolo2 pisze:Nie mam tego jak zaznaczyć, ale mieszkania 1-3 piętro, powyżej tego z linku mają balkony po 9,81m2
tabelaofert.pl/mieszkanie-czteropokojowe-na-sprzedaz-przewoz-4-krakow-podgorze-plaszow,9763489#makieta3d
Z rozmowy deweloperem wynikło, że nie spinają się ze sprzedażą tych mieszkań bo "i tak one pójdą a na dalszym etapie będą mogli więcej za nie liczyć". Nie wiem na ile to standardowa gadka pod kupujących a ile prawda.... Ja bym jednak próbował na Twoim miejscu, nic nie tracisz. W razie czego pisz na PW.
Ciekawe czy nadal takie chojraki bo widzę że sprzedaż im stanęła całkowicie. Od 2 msc sprzedali może 3-4 mieszkania a od dwóch tygodni żadne im nie zeszło wg otodom cały czas 52 dostępne.
Myślę, że ludzie poczytali sobie jakie problemy mają z inwestycją na Centralnej ... radzę dokładnie poszperać przed zakupem mieszkania u tego dewelopera, ponieważ później można się nieźle zdziwić

Dokładnie, podzielam zdanie innych. Inwestycja na Centralnej ciągnie się niemiłosiernie, obsuwa z zakonczeniem budowy już pol roku.w tym czasie żadnej komunikacji do nabywców mieszkań, do ostatniego dnia terminu z umowy mowili ze mieszkania need przekazane, mimo że nie było jeszcze zakonczonej budowy xDTrzeba samemu dzwonić i się prosić o jakokolwiek informację, a tam albo nikt nic nie wie, albo mówią że przesunięcie o 5 mcy to wina Tauronu

każdy petent dostaje inna informacje, dobrze że ludzie się nimi wymieniają więc mają tego świadomość. Podejscie do klienta jak do komara latającego w nocy koło ucha - byle się go pozbyć. W ogóle kontakty z osobami z tej firmy są mało przyjazne, brak zrozumienia dla faktu że ktoś kto robi inwestycje życia i bierze kredyt na 30 lat po prostu chce się wielu rzeczy dowiedzieć. Najlepiej o nic nie pytaj i się ciesz ze mogles u nich coś kupić. Patrzac na caly ptoces zakupu i komunikacje - polecam zakupy u dużych deweloperow, mahacych dedykowany dzial sprzedazy i osoby do kontaktu (a nie 1 człowieka, zmęczonego praca i traktujacego cie z gory), które odpisują na maile i przekazują rzetelne info o stanie inwestycji, dają na odbiorze więcej niż 1h i nie limitują liczby odbierających