.
Błonia Residence Kraków - KG Group /przy skrzyżowaniu ulic Piastowskiej i Mydlnickiej - informacje i opinie na forum
Re: Błonia Residence Kraków - KG Group /przy skrzyżowaniu ulic Piastowskiej i Mydlnickiej - informacje i opinie na forum
Sądząc po wypowiedziach dewelopera odbywających się w oparach nieukrywanego podniecenia na temat własnej inwestycji to można stwierdzić, że z cenami odlecieli zanim jeszcze je podali... Rzucę kwotę 40 k za najdroższy pod względem m2 metraż. Może wezmą pod uwagę, że 'rynek' się nawet na takie coś szykuje i na prawdę odpalą jakąś petardę z cennikiem. Piszę ten post jedynie ze względu na pewną obawę, by czasem nie 'zaniżyli' cennika marzeń przez brak kredytu na start czy schłodzenia rynku.
Re: Błonia Residence Kraków - KG Group /przy skrzyżowaniu ulic Piastowskiej i Mydlnickiej - informacje i opinie na forum
Ja tam na ceny chętnie zaczekam, ciekawi mnie, ile sobie tam będą życzyć za metr kwadratowy mieszkania, w inwestycji Błonia Residence w Krakowie. I widzę, że budowa już ruszyła, więc pewnie w perspektywie kilku lat zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce.
Wizualizacja: deweloper KG Group
Skoro to są jakieś przysłony na balkonach, to bardzo mnie ciekawi, czy po oddaniu bloku mieszkańcom będzie choć raz sytuacja, w której wszystkie te przysłony będą zamknięte, jak na tej wizualizacji. Śmiem wątpić, bo nikt nie zmusi ludzi do tego, żeby z własnej woli mieli ciemniej w mieszkaniach. Zatem ta wizualizacja oddaje pewien stan idealny, który w naturze raczej zachodził nie będzie. Warto o tym pamiętać. Ja zobaczyłbym chętnie wizualizację, jak to wygląda, kiedy cześć tych przysłon na balkonach jest odsłonięta, a część zasłonięta.
Wizualizacja: deweloper KG Group
Skoro to są jakieś przysłony na balkonach, to bardzo mnie ciekawi, czy po oddaniu bloku mieszkańcom będzie choć raz sytuacja, w której wszystkie te przysłony będą zamknięte, jak na tej wizualizacji. Śmiem wątpić, bo nikt nie zmusi ludzi do tego, żeby z własnej woli mieli ciemniej w mieszkaniach. Zatem ta wizualizacja oddaje pewien stan idealny, który w naturze raczej zachodził nie będzie. Warto o tym pamiętać. Ja zobaczyłbym chętnie wizualizację, jak to wygląda, kiedy cześć tych przysłon na balkonach jest odsłonięta, a część zasłonięta.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”