No i widać, że Tertio Zapolskiej sąsiaduje z szeregówkami z jednej strony, a z blokiem z drugiej.

Jeśli o mnie chodzi, to mam wrażenie, że okolica jest nieco chaotyczna.
Kaczka pisze:realista pisze:Kaczka pisze:A niby po ile by miały być?
W tym miejscu bez względu na standard budynku 16k to max więc deweloper zbyt beztrosko podszedł do tematu i zakładam że to jedna z niewielu inwestycji która się szybko lub w ogóle nie sprzeda, no chyba że za 3 lata gdy średnie ceny dogonią ten poziom
A wiesz, że ulice obok 16k za 100 metrowe to było 2 lata temu ?! I szybko zeszły.
Najwyraźniej nie wiesz..
realista pisze:Kaczka pisze:realista pisze:W tym miejscu bez względu na standard budynku 16k to max więc deweloper zbyt beztrosko podszedł do tematu i zakładam że to jedna z niewielu inwestycji która się szybko lub w ogóle nie sprzeda, no chyba że za 3 lata gdy średnie ceny dogonią ten poziom
A wiesz, że ulice obok 16k za 100 metrowe to było 2 lata temu ?! I szybko zeszły.
Najwyraźniej nie wiesz..
dlaczego te mieszkania nadal nie chcą schodzić?
czyżby więcej takich nieuświadomionych ludzi jak ja było?
sqhizo pisze:Zdjęcia z 29 marca. Elewacji jeszcze nie zaczeli robić ale wygląda na to, że kończą SSZ.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości