Nowa inwestycja mieszkaniowa Prądnik Biały w Krakowie od Imperial Capital - opinie na forum
Nowa inwestycja mieszkaniowa Prądnik Biały w Krakowie od Imperial Capital - opinie na forum
To jeszcze jedna inwestycja, którą zapowiada deweloper Imperial Capital, ale tym razem na Prądniku Białym. Tu też niewiele jeszcze wiadomo, poza tym, że bloczki na wizualizacji wyglądają całkiem ciekawie, a sama inwestycji będzie miała aż 5 etapów, więc całkiem sporo. Mnie większe niezabudowane tereny pod inwestycje mieszkaniowe w Krakowie, to kojarzą się z miejscem pomiędzy Zielonkami a Krakowem i tam faktycznie dużo nowego się stawia. Ktoś może wie gdzie ma stanąć ta inwestycja?
Re: Nowa inwestycja mieszkaniowa Prądnik Biały w Krakowie od Imperial Capital - opinie na forum
Najprawdopodobniej niedaleko skrzyżowania Pękowicka/Rybałtowska, bo tam na zaznaczonych działkach jest wydane pozowolenie na budowe dla tego dwelopera:

Re: Nowa inwestycja mieszkaniowa Prądnik Biały w Krakowie od Imperial Capital - opinie na forum
Czyli pod to wycięli tam drzewa..... To jedna zagadka rozwiązana. Druga - co powstanie na miejscu ogródków działkowych, które od roku usuwają przy Slow City/Wolbromskiej i już wkopali rury od MPECu
pokażesz na mapie o który teren chodzi?
Loocass pisze:pokażesz na mapie o który teren chodzi?
Chodzi mi o działki tutaj

nanu pisze:Loocass pisze:pokażesz na mapie o który teren chodzi?
Chodzi mi o działki tutaj
Tam jest pozwolenie na budowę budynku mieszkalnego wielorodzinnego dla dewelopera KG GROUP, wydane niedawno bo 22 lipca.
-
imperiallookup.pl
Ktoś orientuje się ile trzeba zapłacić za metr kwadratowy mieszkania z antresolą i tarasem na dachu?
Ktoś orientuje się ile trzeba zapłacić za metr kwadratowy mieszkania z antresolą i tarasem na dachu?
przyjezdny pisze:imperiallookup.pl
Nie mam pojęcia ale zerknęłam na te największe mieszkania i śmiech na sali.... jedna maciupeńka łazienka na takie mieszkanie, układ też taki se i ta giga antresola.... A za oknami przejeżdżający pociąg towarowy.... Niby nie jeździ tak często jak osobówki ale tam blisko jest przejazd i przed przejazdem musi "trąbić"

Budowa przy torach kolejowych...well..
Osiedle Look Up Kraków ma swój wątek na forum, więc pewnie ten można zamknąć, bo chodzi o tą samą inwestycję.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”