Bloki niby w porządku, ale to nie jest jakiś szczyt designu, takie po prostu zwykłe, ani lepsze, ani gorsze. W porządku prezentują się te mieszkania z tarasami na ostatnich piętrach, ale z ich cenami to zdrowo odjechali, za nieco ponad 81 m2 chcieli ponad 1,463 mln zł czyli cena metra kwadratowego tam to było 18 000 zł. W tej okolicy i w tym standardzie to brzmi raczej jak żart. Chyba sami tak stwierdzili, bo zrobili promocje (na stronie pokazują, że taniej o 7%), w promocji to samo mieszkanie 4-pokojowe kosztuje 1 361 129,40 zł, co przekłada się na cenę metra kwadratowego na poziomie jakieś 16 740 zł - w mojej opinii to nadal brzmi jak żart. I chyba też jakoś specjalnie dobrze im te mieszkania nie schodzą, a inwestycja Apartamenty Gdyńska w Krakowie, to nie od wczoraj jest w sprzedaży.
matut pisze:Dzwoniłem przed świętami w sprawie oferty, usłyszałem to samo co inni forumowicze, "zarząd nie podjął jeszcze decyzji co do sprzedaży", niech Pan zadzwoni za miesiąc, czyli po majówce. Pazerni deweloperzy ; ) jak myślicie z jaką ceną wyjdą za m2?
Hehe, chyba przetrzymali to licząc na to, że skoro ceny cały czas rosną, to sprzedadzą drożej, może się okazać, że tak kolorowo to wcale nie będzie, tym bardziej patrząc na to, ile ostatnio nowych inwestycji ruszyło na Prądniku Białym.
To zapytam jeszcze raz, skąd pomysł, że to są dobre ceny, te które pokazują na stronie?