ul. Lea 213 Kraków (w miesjcu Platinium Fitness )
ul. Lea 213 Kraków (w miesjcu Platinium Fitness )
Czy ktoś, coś wie? Co powstanie w tym miejscu? Budynek siłowni Platinium Fitness został już zburzony i pewnie do końca tygodnia teren będzie wolny, natomiast nie widziałem żadnej tablicy informacyjnej, co powstanie w tym miejscu.
Re: ul. Lea 213 Kraków ( w miesjcu Platinium Fitness )
A nie było jakiejś tablicy informacyjnej o wyburzeniu? Na tym jest często nazwa inwestora, który później jest także deweloperem nowej inwestycji w miejscu wyburzonego budynku.
Re: ul. Lea 213 Kraków ( w miesjcu Platinium Fitness )
Są jakieś dalsze informacje o tym, co mogłoby powstać przy ul. Lema w tym miejscu? A może ruszyła już tam jakaś budowa? Bo jakiś czas nie miałem okazji tam być.
Re: ul. Lea 213 Kraków (w miesjcu Platinium Fitness )
Nic się tam nie dzieje. Stary budynek rozebrany, teren ogrodzony, jest tablica informacyjna o planowanej inwestycji i tyle.
luc pisze:Są jakieś dalsze informacje o tym, co mogłoby powstać przy ul. Lema w tym miejscu? A może ruszyła już tam jakaś budowa? Bo jakiś czas nie miałem okazji tam być.
mrk1 pisze:Nic się tam nie dzieje. Stary budynek rozebrany, teren ogrodzony, jest tablica informacyjna o planowanej inwestycji i tyle.
A na tej tablicy informacyjnej są jakieś ciekawe informacje, wiadomo kto i co będzie tam budował?
Inwestorem jest spółka Verdano i teoretycznie powinni zacząć inwestycję w tym roku i chyba od wyburzenia starego budynku się ona zaczęła.
luc pisze:mrk1 pisze:Nic się tam nie dzieje. Stary budynek rozebrany, teren ogrodzony, jest tablica informacyjna o planowanej inwestycji i tyle.
A na tej tablicy informacyjnej są jakieś ciekawe informacje, wiadomo kto i co będzie tam budował?
-
Coś nowego o budowie, rozpoczęli? Może ktoś podrzucić zdjęcie tablicy informacyjnej?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”