merite pisze:Bas Kra pisze:Pepeg pisze:Ale w tej inwestycji od początku wiadomo ile mieszkań jest sprzedanych i jaka jest cena. W przeciwieństwie do innych deweloperów gdzie cena jest tajemnicą a kolory mieszkań sprzedanych/zarezerwowanych na stronie zmieniają się jak w kalejdoskopie. Może dlatego konkurencja tak trolluje tą inwestycje.
W tym wątku są aktywne 3 trole. Jeden uparcie twierdzi, ze pozytywne wpisy pochoidzą o d dewelopera, drugi uparcie twierdxzi, ze przed blokiem została myjnia i kwestionuje zdolność finansowa dewelopera, trzeci kwestionuje zdolnosc finansową dewelopera. Fajnie, ze deweloper odpowiedzial.
Ja mam uwage negatywną do inwestycji - brakuje mi czarno-bialego planu mieszkan. Do wyboru, niech ten kolorowy jak przedszkola, pomaluj mi mamo, z plamami i stoliczkami jak kwiatusie na łace zostanie, ale na stronie powinien byc do wyboru zwykly, nieoczo****ny plan mieszkania.
Szanowny Panie,
Bardzo dziękujemy za merytoryczną uwagę. Jeśli chodzi o rzuty mieszkań, to na życzenie Klientów wysyłamy PDF danego lokalu z projektu wykonawczego, w załączeniu przykładowy rzut.
Z wyrazami szacunku,
Agnieszka Gilarska
Nie chodzi o plan inzynieryjny, chodzi o prosty reklamowy widok inny, niz czerwone łozka, brązowe blaty kuchni etc. Ale rouzumiem, ze architekci mieli taką wizję artystyczną, a nie inną na prezentację, ale to nie jets moj biznes oczywiscie.