Czy orientacja południowa byłaby lepsza?
Teoretycznie widok jest dobry na północ i wschód. Na zachodzie będą mieszkania Chemodubowej.
Obawiam się, że drugie piętro nie będzie wystarczającej wysokości.

tomekl007 pisze:Na takiej powierzchni bez problemu powinny się zmieścić 3 sypialnie. Ale to zależy już od priorytetów (większy salon vs większa sypialnia)
StachuCapan pisze:Wziąłbym też pod uwagę, że na zachodniej stronie działki są gigantyczne drzewa, które będą zabierać bardzo dużo światła po południu. Z tego powodu odrzuciłem finalnie tę inwestycję.
borja_sv pisze:StachuCapan pisze:Wziąłbym też pod uwagę, że na zachodniej stronie działki są gigantyczne drzewa, które będą zabierać bardzo dużo światła po południu. Z tego powodu odrzuciłem finalnie tę inwestycję.
Czy te drzewa mają wysokość szóstego piętra czy mniej?
Czy ma Pan na myśli drzewa pomiędzy tą budową a przyszłymi blokami Chemodubowej?
borja_sv pisze:Witam,
czy ktoś może mi powiedzieć jaki plan jest ustalony dla terenu który zaznaczyłem na czerwono? Czy nadal będzie to obszar sadów, czy też sytuacja ta może się w przyszłości zmienić?
The_bill pisze:@StachuCapan a jak tak dokładnie badałeś to może wiesz czy coś ma się dziać z tymi halami na południowy wschód (między innymi to co jest oznaczone jako 'Jajco' na mapie od kolegi wyżej)?
Wg planu zagospodarowania, ma tam przechodzić droga łącząca się z tą idącą do Casa Feliz, ale nie jestem przekonany czy te hale zamierzają się zwijać szybko
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: hellhax i 46 gości