SirCinek pisze:Ja tam widzę, ze oferta prywatna nadal wychodzi taniej. Nie mówąc o tym, ze mieszkanie jest większe i z dużym tarasem, no ale cóż
źle patrzysz, nie po raz pierwszy.
prs podaje dodatkowo jaki jest koszt mediów, a prywaciarz to ukrywa
ja tam widze ze prs ma nowszy blok, w dobrym standardzie (nie ikea jak prywaciarz) i mieszkanie nowe, a nie po 10 najemcach, no ale cóż.
czaruj dalej, może uda się przeforsować tezę że prywaciarze mają bardziej konkurencyjne oferty od prs'ów
na przybyszewskiego nie bedzie heimstaden'a - którym się posłużyłeś - majacego 4 mieszkania na krzyż w inwestycji - co nie stanowi żadnej konkurencji - tylko nagle pojawi się paręset/kilkaset mieszkań i będzie zgroza jak na romanowskiego

i pozostanie jedynie komiczne pocieszanie się, że to "izolator od armii krajowej"

tak jakby tam brakowalo izolatorów z którejkolwiek strony
i nie wiem jak mogła mi umknąć wypowiedź naszego forumowego krezusa
pitipiti pisze:bartekrk pisze:realista pisze:to właśnie dokładnie tak działa, no ale skąd ma to wiedzieć ktoś kto nie ma wiedzy na temat rynku najmu.
"prs konkurentem dla hotelu" - chyba będzie konkurowało do miana złotej maliny tego miesiąca.
Zaraz zlecą się mieszkańcy sąsiednich mrowisk rozżaleni także wizją utraty wartości nieruchomości i zacznie się jatka.
zdecydowanie tak! penthouse 128m2 kupiony tutaj po 9.5, sprzedany za 28

w połowie roku całość wrzucona w akcje spółki hims - policz sobie

ułatwię ci, kwota 8 cyfrowa...
tak tak, 8 cyfrowa - chyba w rublach
w połowie roku to ostro usiłowałeś sprzedać, ale kurnik zrobiony z tego "penthousa"
pitipiti pisze:Witam,
W związku z zakończeniem podziału największego apartamentu z IV etapu na 4 kawalerki, niedługo rozpoczynać będziemy sprzedaż.
W ofercie będą 2 kawalerki bez balkonu oraz 2 z dużymi tarasami (25m2) od strony południowej.
Osoby zainteresowane zakupem proszone są o pozostawienie adresu e-mail do kontaktu.
Pozdrawiam
28 k za metr

udało się już ludzi na ten kurnik namówić?
w okolicy plant nowe kawalerki po 21500 nie mogą sprzedać, a tu czarodziej po 28 "sprzedał"

coraz większe ananasy na tym forum się pojawiają, w sumie pamiętam, był już taki jeden bajkopisarz, w innym wątku, też penthousy kupował i sprzedawał tyle że w tej bajce były działki i hale zamiast akcji
pitipiti pisze:U mnie podobnie, kupione 130m po 9.5, sprzedane za 30, No ale to penthouse. I z tego kupiona działka w strefie przemysłowej i postawione 2 hale i 40k pasywnego

no cóż, stopka jak najbardziej aktualna.