może koordynator na dorobku tej ekskluzywnej inwestycji coś podpowie?

ogólnie kozak widoczki, czy to polskie Lunik IX powstaje?
free69 udało ci się wreszcie kogoś nagonić na to?
biedakrodak pisze:Może istnieje jakiś inny pomysł dla tego terenu poza wyborem złomowisko vs bloki Noho![]()
Mówiąc "ogród" miałem na myśli to co budują aktualnie na dachu budynku nr 4, te kolumny wyglądają tak jakby to miał być ogolnodostępny teren, ale mogę się mylić. Myślę, że nawet Murapol nie jest na tyle zabawny, żeby nazywać tę strukturę na dachu budynku nr 2 ogrodem (chociaż kto wie)
free66 pisze:Popieram realizację projektu Noho, ponieważ zakłada zagospodarowanie terenów wzdłuż Wilgi.
PepsiCola85 pisze:free66 pisze:Popieram realizację projektu Noho, ponieważ zakłada zagospodarowanie terenów wzdłuż Wilgi.
A сo powinien zbudować Noho?
free66 pisze:PepsiCola85 pisze:free66 pisze:Popieram realizację projektu Noho, ponieważ zakłada zagospodarowanie terenów wzdłuż Wilgi.
A сo powinien zbudować Noho?
Noho planuje wybudować osiedle mieszkaniowe. W ramach tej inwestycji zlikwidowany zostanie skup złomu wraz z jego nielegalnym zapleczem. W internecie krążył kiedyś projekt.
PepsiCola85 pisze:free66 pisze:PepsiCola85 pisze:A сo powinien zbudować Noho?
Noho planuje wybudować osiedle mieszkaniowe. W ramach tej inwestycji zlikwidowany zostanie skup złomu wraz z jego nielegalnym zapleczem. W internecie krążył kiedyś projekt.
Nie jest to możliwe zgodnie z planem zagospodarowania przestrzennego obszaru „Rydlówka” https://edziennik.malopolska.uw.gov.pl/ ... 97/akt.pdf
to tereny sportu i rekreacji!
docxcz pisze:Widok z balkonu:
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 45 gości