Kilka lat temu w sąsiedztwie można było kupić miejsce postojowe za 30-35 a "murowana komórkę ~5m2 za 10k. Stąd też wydaje mi się że to nie jest w żaden sposób uzasadniona narracja. Miejsca postojowe w tej okolicy nie chodzą po 50-60.
A sam sposób budowania oferty (miejsce postojowe i komórka wliczona w cenę mieszkania?) jest co najmniej "osobliwy".
Apartamenty Gałczyńskiego Kraków od Toplokum - opinie na forum
Re: Apartamenty Gałczyńskiego Kraków od Toplokum - opinie na forum
Borys7305 pisze:W bloku masz 50-60 tys. za namalowane linie na posadzce - to jest chore.![]()
Co myślicie?
Myślę, że za 70 tys. mam namalowane linie na posadzce, ale na 2 samochody. Moim zdaniem 5-pokojowe mieszkanie i miejsce na jeden samochód, to jednak dosyć skromnie. Ale co ja tam wiem.
A i oferty sprzedaży mieszkań, gdzie jest miejsce postojowe gratis albo komórka lokatorska gratis ostatnio nie są rzadkością.
Ogólnie IMO inwestycja ciekawa. Ale nie za 18k
Dostałem od nich maila i sms-a o tym że dają teraz 5% rabatu na mieszkania.
Do tego link do strony inwestycji, a na stronie brak cen przy mieszkaniach, więc i tak kliencie nie dowiesz się, jakie są ceny, od jakiej kwoty dostajesz tych 5% rabatu i ile możesz oszczędzić. Tak żenujące podejście, że aż trochę zabawne.
Czyli trzeba zadzwonić / napisać, żeby dowiedzieć się, jaka jest cena przed rabatem i po rabacie? To jakieś zupełnie pozbawione sensu działanie.
Tylko do 31.05 - 5% rabatu na Apartamenty Galczynskiego w Krakowie
Do tego link do strony inwestycji, a na stronie brak cen przy mieszkaniach, więc i tak kliencie nie dowiesz się, jakie są ceny, od jakiej kwoty dostajesz tych 5% rabatu i ile możesz oszczędzić. Tak żenujące podejście, że aż trochę zabawne.
Czyli trzeba zadzwonić / napisać, żeby dowiedzieć się, jaka jest cena przed rabatem i po rabacie? To jakieś zupełnie pozbawione sensu działanie.
Choć patrząc na to, że ofertę sprzedaży mieszkań w tym inwestycji po raz pierwszy zobaczyłem chyba w listopadzie 2022 roku, to jednak nic nie powinno w tym przypadku dziwić. Ale może czekali z nadzieją, że sprzedadzą drożej. Ciekawe ile czasu zajmie im teraz budowa? W sumie to cieszę się, że rozmowa udało nam się dosyć dawno, ma dosyć wczesnym etapie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”