z tego co widziałem wcześniej to tonyxxl po prostu lubi sobie tu pisac różne rzeczy

byc moze ma 2-3 luźne bańki i zastanawia się co tu kupić by podbić swoje ego i poczuć się bardziej prestiżowo

mam nadzieję, że bliskość biedronki na Limanowskiego nie obniża rangi ulicy Piwnej

to już nadwiślańska bardziej prestiżowa tylko pewnie nie do życia przez turystów, z zwłaszcza przygłupich nadzianych właścicieli szybkich samochodów, którzy często szpanują tam wysokimi obrotami
Nie widze na Piwnej zadnej oferty na min 3 pokojowe mieszkanie wiec po co w ogole nad tym dyskutowac? I patrząc na google maps to nie widzę potencjału na jakieś fajne oferty na wtórnym - poza starymi budynkami tylko piwna 13 i cos obok wygląda spoko, ale piwna 13 to widze sprzedawali 10 lat temu z opisem "powierzchnia mieszkań kształtuje się od 24 do 50 mkw" ...hmm, no nie za obszerne to premium. Nie bylo tam tez miejsc postojowych - czyzby znowu premium ze skrobaniem szyb w zimie na ulicy? A moze to jest taki exclusive ze tylko wybrani maja dostep do ofert na tej ulicy? jakis premium off market?
Zreszta nie wazne. Można by tak debatować bez końca, ale zakończmy ten offtopic - kto tam sobie chce karmić ego kazimierzem, wolą justowską itd bo ma ponadprzecietne pieniadze to niech to sobie robi. Natomiast jesli ktos szuka zbalansowanej/praktycznej do życia lokalizacji, a do tego podoba się projekt i moze sobie pozwolic na zakup to nowe Osiedle Fi jest według mnie dobrym wyborem.