Nowa inwestycja mieszkaniowa w Krakowie mi się reklamuje - 3 Wymiary Bronowice, choć okolica ul. Stelmachów mniej więcej na wysokości ślimaka na Azorach, to bardziej mi się z Prądnikiem Białym kojarzy, ale może i tam sięgają granicę dzielnicy Bronowice.
Mieszkań jeszcze sporo wolnych, największe są 4-pokojowe (prawie 110 m2), ale to pojedyncze sztuki, dokładniej to jedno takie udało mi się znaleźć. Reszta to mieszkania 3-pokojowe, 2-pokojowe i kawalerki.
Bloki w 3 Wymiarach Bronowice raczej niskie - 2-piętrowe, pod nimi garaże, i mimo tego, że wysoko nie jest, to też windy mają robić.
Jak się Wam podoba taka inwestycja? Do mieszkania to może być dobre miejsce?
3 Wymiary Bronowice Kraków / deweloper Q3D Locum - opinie na forum
Re: 3 Wymiary Bronowice Kraków / deweloper Q3D Locum - opinie na forum
Zna ktoś ceny mieszkań 3-pokojowych?
megi pisze: choć okolica ul. Stelmachów mniej więcej na wysokości ślimaka na Azorach, to bardziej mi się z Prądnikiem Białym kojarzy, ale może i tam sięgają granicę dzielnicy Bronowice.
Pewnie że Prądnik, sama Galeria Bronowice(!) i Ikea to Prądnik a nie Bronowice. Wszystko od Pasternika aż po Żabiniec i na północ od Wybickiego czy Radzikowskiego to jest Prądnik administracyjnie.
-
eres pisze:Zna ktoś ceny mieszkań 3-pokojowych?
Około 15 800zl
-
Podoba mi się ta inwestycja, głównie ze względu na potężne ogródki i bardzo niską zabudowę. Niedaleko tereny spacerowe "Nad Sudołem". Architektura zachowawcza, ale w porządku, może być ładnie. Duży plac zabaw. No ale wygrywają ogródki, mam wrażenie, że szeregowki na obzezacb krakowa mają porównywalne jak nie mniejsze.
spoko ze jest tam garaz podziemny, a sa tez windy (jak np na stawowej mimo niskiej zabudowy) czy tylko schody?
Rosaline012 pisze:Podoba mi się ta inwestycja, głównie ze względu na potężne ogródki i bardzo niską zabudowę. Niedaleko tereny spacerowe "Nad Sudołem". Architektura zachowawcza, ale w porządku, może być ładnie. Duży plac zabaw. No ale wygrywają ogródki, mam wrażenie, że szeregowki na obzezacb krakowa mają porównywalne jak nie mniejsze.
Naprawdę ktoś potrzebuje i wykorzysta sensownie te 60m2 ogrodu?
A niektóre narożne to i ponad 100m2 mają

Niektórzy mają zapał ogrodniczy, albo dzieci i potrzebują duże ogródki a takich mało w innych inwestycjach, bo zazwyczaj 50m2 to już duży ogródek, a w tej inwestycji mamy nawet ponad 460m2
fjrc pisze:Niektórzy mają zapał ogrodniczy, albo dzieci i potrzebują duże ogródki a takich mało w innych inwestycjach, bo zazwyczaj 50m2 to już duży ogródek, a w tej inwestycji mamy nawet ponad 460m2
Przy dzieciakach, zwierzaku w domu i zapale do ogrodnictwa, na pewno najdzie się wiele osób, dla których taki ogródek będzie atrakcyjny. Możesz sobie postawić pergolę, niewielki basen dla dzieci, posadzić jakąś zieleń. Swoją drogą to ciekawe, jak jest z takim ogródkiem na 460 m2, czy cały jest nad garażem, czy jednak da się np. w nim posadzić jakieś normalne drzewo, żeby nikomu nie przeszkadzało i mogło się bezpiecznie ukorzeniać?
Ale kojarzę ludzi, dla których właśnie mieszkanie z ogródkiem to coś, czego szukają, a nie ostatnie czy przedostatnie piętra.
-
Nowy pisze:fjrc pisze:Niektórzy mają zapał ogrodniczy, albo dzieci i potrzebują duże ogródki a takich mało w innych inwestycjach, bo zazwyczaj 50m2 to już duży ogródek, a w tej inwestycji mamy nawet ponad 460m2
Przy dzieciakach, zwierzaku w domu i zapale do ogrodnictwa, na pewno najdzie się wiele osób, dla których taki ogródek będzie atrakcyjny. Możesz sobie postawić pergolę, niewielki basen dla dzieci, posadzić jakąś zieleń. Swoją drogą to ciekawe, jak jest z takim ogródkiem na 460 m2, czy cały jest nad garażem, czy jednak da się np. w nim posadzić jakieś normalne drzewo, żeby nikomu nie przeszkadzało i mogło się bezpiecznie ukorzeniać?
Ale kojarzę ludzi, dla których właśnie mieszkanie z ogródkiem to coś, czego szukają, a nie ostatnie czy przedostatnie piętra.
nie wolno sadzic drzew, nawet jakichś krzaków, korzenie niszczyłyby warstwy zielonego stropu, w gre wchodzi tylko trawnik albo jakies kwiatki
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”