Witam,
Szkoda, że nie będzie wcale oświetlenia.
Zgadzam się za to z tym, że oświetlenie tej ulicy nie powinno być obciążeniem wspólnoty.
Jednak droga ta jest miasta i to ZIKIT powinien oświetlić tą ulicę.
Badurskiego 9 Kraków od GMC Development - forum i opinie o inwestycji
Re: Badurskiego 9 Kraków od GMC Development - forum i opinie o inwestycji
Madzix pisze:Witam,
Szkoda, że nie będzie wcale oświetlenia.
Zgadzam się za to z tym, że oświetlenie tej ulicy nie powinno być obciążeniem wspólnoty.
Jednak droga ta jest miasta i to ZIKIT powinien oświetlić tą ulicę.
Nie ma już ZIKiT'u od dobrych kilku lat, teraz jest ZDMK - warto do nich pisać. Poza tym także do radnych miejskich z tego rejonu oraz do rady dzielnicy, która może wielkiego budżetu nie ma, ale na oświetlenie chodnika powinno chyba wystarczyć.
Drodzy przyszli Sąsiedzi,
czy ktoś z Was miał może już przegląd techniczny mieszkania? Jak wrażenia z przeglądu (dużo usterek, deweloper akceptował)?
Z góry dzięki za informacje.
czy ktoś z Was miał może już przegląd techniczny mieszkania? Jak wrażenia z przeglądu (dużo usterek, deweloper akceptował)?
Z góry dzięki za informacje.
Dzień dobry wszystkim potencjalnym sąsiadom!
Czy tą mapę zagospodarowania terenu można znaleźć gdzieś w internecie? Jeżeli nie - czy mogę prosić o wrzucenie tej mapki w większej rozdzielczości i z trochę większego obszaru wokół bloków?

teqnix pisze:Znalazłem mapkę to załączam. Z niej widać skalę zajętą przez budynki łącznie z planowanym drugim etapem do terenów zielonych i dróg. Ten budynek najbliżej inwestycji to był wyburzony akademik i obecnie nic tam nie ma i nie wiem czy mają jakieś plany na odbudowę.
Czy tą mapę zagospodarowania terenu można znaleźć gdzieś w internecie? Jeżeli nie - czy mogę prosić o wrzucenie tej mapki w większej rozdzielczości i z trochę większego obszaru wokół bloków?
Zakupiłam małe mieszkanko na Badurskiego. Aktualne wiesci są takie: budynek jest w koncu podłączony do mpec, nadal nie ma stacji trafo więc deweloper liczy sobie 250 zl/ miesiąc za prąd. Kanalizacja nadal niepodłączona. Sa na zewnatrz TOI je. Co 2 tygodnie obiecują że to na dniach..najpierw początek grudnia. Potem w połowie.. potem już na100% przed świętami . Teraz że do połowy stycznia. Straciłam umówionego wykonawcę niestety. Więc finansowo ze względu na zaliczkę w celu utrzymania terminu jestem sporo w plecy. Opóźnienie w oddaniu bloku do eksploatacji jest już kilka miesięcy. Gdybym wiedziala że tak to się potoczy nie kupiłabym u tego dewelopera. Skusiłam się lokalizacją na wzgórzu bez możliwości zabudowy jak choćby ba Bochenka. Z miejscami do parkiwania nie będzie problemu bo nie dało się kupić bez miejsca w garażu. Bliskość szpitala to duży plus dla tych co kupili pod wynajem.
-
Coś się zmieniło, czy nadal na Bandurskiego energia elektryczna pochodzi z agregatu i ToiToi zamiast kanalizacji. A obiecywali termin odbioru na koniec września ub.r. ...
Hej, ciągle szukam mieszkania 4-pokojowego i przewinęła mi się ta inwestycja, według informacji na stronie mają jeszcze sporo takich mieszkań wolnych. Dziwi mnie to trochę, budowa zakończyła się już chyba dość dawno, za metr chcą prawie 15k i te mieszkania tak stoją? Opłaca się im to?
Ktoś może się podzielić wrażeniami z mieszkania tam? Przewinęło mi się we wcześniejszych postach, że był problem z brakiem oświetlenia na ulicy dojazdowej, dalej go nie ma? Czy kampus obok jest na co dzień otwarty, można swobodnie przejść w stronę Kauflandu? Jak tam z szumem z A4 i Wielickiej, niesie się czy jest tam raczej cicho?
Ktoś może się podzielić wrażeniami z mieszkania tam? Przewinęło mi się we wcześniejszych postach, że był problem z brakiem oświetlenia na ulicy dojazdowej, dalej go nie ma? Czy kampus obok jest na co dzień otwarty, można swobodnie przejść w stronę Kauflandu? Jak tam z szumem z A4 i Wielickiej, niesie się czy jest tam raczej cicho?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”