City Łobzów / ul.Głowackiego

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
pivonski

City Łobzów / ul.Głowackiego

Postautor: pivonski » 07 lip 2025, 13:30

Witam!
Mam aktualnie rezerwację przeprowadzoną w inwestycji City Łobzów na mieszkanie od wewnętrznej części bloku. Cena wyszła całkiem ciekawa, z miejscem parkingowym ~16.5k za metr co wydaje się atrakcyjną jak na taką lokalizację. Zastanawia mnie tylko lokalizacja, pociąg bezpośrednio przy bloku, niby w części mieszkaniowej będąc na mieszkaniu nie słychać go ale w drodze do sklepu czy na spacerze z psem jest to jednak słyszalne. Widzę dużo za ale i też parę negatywów - wcześniej mieszkając na wrocławskiej (nowa 5 dzielnica) w bloku zaraz przy torach nie przeszkadzało mi to ale tam duża większa była przestrzeń na osiedlu na choćby ten spacer z psem. Jakie są wasze opinie na temat tej inwestycji, dewelopera DES czy samej lokalizacji do życia na co dzień? Dodam że w 90% pracuje zdalnie więc dojazdy do pracy nie stanowią problemu na co dzień.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”