Kameralna Koszykarska / deweloper DD Kraków - opinie na forum
-
patomieszkaniec
Kameralna Koszykarska / deweloper DD Kraków - opinie na forum
Znalazłem jakąś taką małą inwestycję: kameralnakoszykarska.pl . Nic nie wiem o tym deweloperze (DD KRAKÓW), budowę realizują przez spółkę celową. Jakie chodzą o nim opinie?
Re: Kameralna Koszykarska / deweloper DD KRAKÓW - opinie na forum
Nie znam Dewelopera, ale to była bardzo fajna działka do zakupu. Sensowne pieniądze kosztowała.
38 mieszkań
Od 31 do 110m2

Od 31 do 110m2

Ceny 14k za największe do 16.400k za 31m2

Re: Kameralna Koszykarska / deweloper DD Kraków - opinie na forum
Ciekawostka, największe mieszkania, które tam mają są 2-poziomowe. Wiem, że są fani takich rozwiązań, ale jednak dodatkowe metry na schody, dodatkowe koszty związane z koniecznością ich wykończenia.

Wizualizacja: deweloper DD Kraków
A jeśli chodzi o te wizualizacje, które pokazuje deweloper, to tam faktycznie będzie przynajmniej z jednej strony jakaś zieleń sensowna, co do której jest szansa, że zostanie na dłużej?

A jeśli chodzi o te wizualizacje, które pokazuje deweloper, to tam faktycznie będzie przynajmniej z jednej strony jakaś zieleń sensowna, co do której jest szansa, że zostanie na dłużej?
A jeśli chodzi o samego dewelopera, to chyba ci sami, co budują inwestycję Kameralna Golikówka w Krakowie, więc coś tam robią, a tam sprzedaż idzie im nieźle, bo zostało kilka mieszkań.

Z ciekawostek, to tam były ciekawe układy, w których salon był przechodni i do części sypialni prowadziły drzwi wprost z niego. A lokalizacja? Mnie nie urzekają okolice ul. Koszykarskiej, jakoś zawsze miałem wrażenie, że niewiele tam jest i niewiele się tam dzieje. Ale też nie znam jakoś dobrze tej okolicy, więc może ktoś napisze, jakie ona ma wady i zalety.

Z ciekawostek, to tam były ciekawe układy, w których salon był przechodni i do części sypialni prowadziły drzwi wprost z niego. A lokalizacja? Mnie nie urzekają okolice ul. Koszykarskiej, jakoś zawsze miałem wrażenie, że niewiele tam jest i niewiele się tam dzieje. Ale też nie znam jakoś dobrze tej okolicy, więc może ktoś napisze, jakie ona ma wady i zalety.
BMX pisze: jakoś zawsze miałem wrażenie, że niewiele tam jest i niewiele się tam dzieje.
Prawda, ale to akurat plus dla niektórych osób
Co do tej zieleni - po obu stronach są długie działki prywatne, typowo zielenią bym tego nie nazwała, bo jedna to prywatne poletko uprawne, a druga wydaję mi się, że trawa ze średniej wielkości krzakami
Ta zieleń na wizualizacji to trochę na wyrost, bo większość jest bliżej części wjazdowej/parkingu/śmietnika.
Safanti pisze:Co do tej zieleni - po obu stronach są długie działki prywatne, typowo zielenią bym tego nie nazwała, bo jedna to prywatne poletko uprawne, a druga wydaję mi się, że trawa ze średniej wielkości krzakami
A czy te działki po sąsiedzku, to nie są podobnej wielkości, jak teren, na jakim deweloper DD Kraków buduje swój nowy blok przy ul. Koszykarskiej? Bo jeśli wielkość jest podobna, to może się okazać, że i te działki zostaną przeznaczone pod zabudowę wielorodzinną. Co tam jest zapisane w planie miejscowym?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”