Skałka Residence Kraków / Fhouse (inwestor) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
luc

Skałka Residence Kraków / Fhouse (inwestor) - opinie na forum

Postautor: luc » 26 paź 2025, 20:30

Wydawało mi się, że jest na forum wątek inwestycji Skałka Residence w Krakowie, ale nie udało mi się go znaleźć, więc zakładam nowy. Ten budynek już stoi, widziałem go ostatnio przejeżdżając ulicą... Kapelanka. Myślałem, że to będzie jakaś fajna lokalizacja, w zieleni, blisko Zakrzówka (no daleko nie jest), ale to jest bardziej zlokalizowane przy ruchliwej Kapelance.

Sam budynek nieźle się prezentuje, taki ciemny, całkiem elegancki, ale jednak jego otoczenia pozostawia wiele do życzenia. Kojarzycie tą inwestycję, co o niej myślicie, może ktoś się podzieli opinią na forum?

luc

Re: Skałka Residence Kraków / Fhouse (inwestor) - opinie na forum

Postautor: luc » 26 paź 2025, 20:38

Mimo tego, że budynek już stoi, to ciągle mają sporo mieszkań do sprzedania, chyba ponad 30. Sporo jest też mieszkań większych, nawet 5-pokojowych. W tym przypadku samo mieszkanie, bez miejsc postojowych, to znacznie ponad 2 mln złotych. Są i mieszkania 4-pokojowe, tych jest dosyć dużo, ale tu trzeba się liczyć z cenami w okolicach 1,5 mln, więc też nie mało. Kupa pieniędzy, a jak zobaczyłem na własne oczy lokalizację, to nie wiem czy chciałbym wydać taką kasę na to, żeby zamieszkać z w sąsiedztwie jednej z ruchliwych ulic w mieście.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”