Inwestycja ul. Pękowicka Kraków / Dasta Invest deweloper - opinie na foum
Inwestycja ul. Pękowicka Kraków / Dasta Invest deweloper - opinie na foum
Wygląda na to, ze jeszcze jedna inwestycja mieszkaniowa ruszy wkrótce przy ul. Pękowickiej w Krakwie, a w związku z tym pojawi się jeszcze jeden lokalny dewelopr w tym rejonie, tj. Dasta Invest. Widziałem, że zapowiadali tam nowy projekt z informacją, że wkrótce szczegóły, a że dali o tym znać jeszcze w październiku, więc może faktycznie niedługo pokażą więcej informacji. Jakie macie opinie o tej lokalizacji, to miejsce, w którym może się dobrze mieszkać?
Re: Inwestycja ul. Pękowicka Kraków / Dasta Invest deweloper - opinie na foum
A tak by miała ta nowa inwestycja dewelopera Dasta Invest wyglądać:

Wizualizacja: deweloper Dasta Invest
Jest chyba trochę płytki elewacyjnej, ale jednak większość wygląda na brązowy tynk. Natomiast te balkony i loggie, to wydają się być bardzo małe na tej wizualizacji, ale może to tylko wrażenie. Nie ma też wysokich okien, które mają być składową inwestycji "premium" zazwyczaj. Zastanawia mnie też to drzewo w elewacji, ciekawe czy to faktycznie będzie tak wyglądało? No i ciekawe, na ile sobie to wycenią, ale wydaje mi się, że ani jeśli chodzi o architekturę, ani jeśli chodzi o lokalizację, to szału tu nie ma.

Wizualizacja: deweloper Dasta Invest
Jest chyba trochę płytki elewacyjnej, ale jednak większość wygląda na brązowy tynk. Natomiast te balkony i loggie, to wydają się być bardzo małe na tej wizualizacji, ale może to tylko wrażenie. Nie ma też wysokich okien, które mają być składową inwestycji "premium" zazwyczaj. Zastanawia mnie też to drzewo w elewacji, ciekawe czy to faktycznie będzie tak wyglądało? No i ciekawe, na ile sobie to wycenią, ale wydaje mi się, że ani jeśli chodzi o architekturę, ani jeśli chodzi o lokalizację, to szału tu nie ma.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”