Weduta Krakowa od Architecture Vento - opinie na forum (małe mieszkanka aprthotelowe do 54m2)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Natalia1004

Weduta Krakowa - inwestycja od Architecture Vento

Postautor: Natalia1004 » 28 gru 2025, 22:39

Dzień dobry,
interesuje mnie inwestycja Weduta Krakowa na Górce narodowej. Co myślicie na temat tej inwestycji?
Z tego co wiem to mieszkania z I etapu są już oddawane do użytkowania - może ktoś tutaj jest jednym z nabywców i wypowie się na temat jakości budynku przy odbiorze?
Kolejna kwestia to sam deweloper Architecture Vento, nie należy do popularnych, w internecie nie ma za wiele opinii na jego temat. Orientuje się może ktoś czy jest to rzetelny i jakościowy deweloper? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Master

Re: Weduta Krakowa - inwestycja od Architecture Vento

Postautor: Master » 29 gru 2025, 14:42

Natalia1004 pisze:interesuje mnie inwestycja Weduta Krakowa na Górce narodowej. Co myślicie na temat tej inwestycji?

Jest już na forum wątek inwestycji Weduta w Krakowie, może coś tam przydatnego znajdziesz.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”