Ale zobaczymy jeszcze, jak to wyjdzie od frontu. No i jeszcze barierek na balkonach brak, ale pewnie wkrótce będą.

Mar G pisze:Jadąc pociagiem z perspektywy widać absurdalność tej lokalizacji.
Wielkie kłocki wciśnięte pomiędzy baraki , jakieś garaże i stragany.
Desperacja .
tonyxxl pisze:Mar G pisze:Jadąc pociagiem z perspektywy widać absurdalność tej lokalizacji.
Desperacja .
Normalne, że jest mieszana zabudowa, jak wszedzie blisko centrum.
mareczek3333 pisze:tonyxxl pisze:Mar G pisze:Jadąc pociagiem z perspektywy widać absurdalność tej lokalizacji.
Desperacja .
Normalne, że jest mieszana zabudowa, jak wszedzie blisko centrum.
Piłeś, nie korzystaj z internetu.
Poza tym ta śmieszna inwestycja nie jest w żadnym centrum, chyba że centrum bazarowym.
michok pisze:Nie obrażaj Pan, niektórzy twierdzą, że górka narodowa jest blisko centrum, a co dopiero plac ibramowskitoż to metropolia.
tonyxxl pisze:michok pisze:Nie obrażaj Pan, niektórzy twierdzą, że górka narodowa jest blisko centrum, a co dopiero plac ibramowskitoż to metropolia.
Oczywiście, że jest blisko. 8-15 minut samochodem lub 15 minut tramwajem to bardzo blisko jak na prawie milionowe miasto
To są fakty.
Mar G pisze:tonyxxl pisze:michok pisze:Nie obrażaj Pan, niektórzy twierdzą, że górka narodowa jest blisko centrum, a co dopiero plac ibramowskitoż to metropolia.
Oczywiście, że jest blisko. 8-15 minut samochodem lub 15 minut tramwajem to bardzo blisko jak na prawie milionowe miasto
To są fakty.
Helikopterem 60 sekund , a odrzutowcem 5 .
To są fakty ...
przyjezdny pisze:Byłem ostatnio w okolicy i bloki już wyszły z ziemi. Aktualnie budowa jest na etapie II piętra. Natomiast co mnie zszokowało to odległości pomiędzy budynkami. Mega blisko siebie je stawiają. Myślę, że odległość jest podobna jak pomiędzy najbliższymi mieszkaniami z sąsiadujących bloków na Ozonie. Przy czym na Imbramowskim będzie 7 pięter, więc ta bliskość będzie bardziej przytłaczająca. Nic dziwnego, że w środkowym bloku sprzedało się do tej pory zaledwie jedno mieszkanie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości