Przy Bonarce Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
k00ea1

Re: Przy Bonarce Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum

Postautor: k00ea1 » 14 gru 2025, 19:14

Ktoś kupił mieszkanie ostatnio? Ile rabatu dają? 15% do zrobienia?

fjrc

Re: Przy Bonarce Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum

Postautor: fjrc » 01 lut 2026, 18:48

Stan sprzedaży:
91 sprzedane
20 rezerwacje
282 dostępne

k00ea1

Postautor: k00ea1 » 23 lut 2026, 15:18

Kiedy pokażą nowy plan ogólny dla Krakowa? Wiadomo jak zostanie zagospodarowany teren na tej łące koło Bonarki?

k00ea1

Postautor: k00ea1 » 07 mar 2026, 14:49

tonyxxl pisze:
k00ea1 pisze:Kiedy obniżą wg was ceny i jaka jest akceptowalna cena w tej lokalizacji?

Nigdy. Oni nie obniżają cen.
A jak mieszkanie ci się podoba i ma wszystko co chcesz to niestety taniej możesz się nie doczekać a prędzej zrobi się drożej albo twoje wymarzone mieszkanie kupi ktoś inny.
Najlepsze co możesz zrobić, kupując aby w nim żyć, to: przejrzeć wszystkie inwestycje w okolicy, znaleźć swoje idealne mieszkanie w każdej, wynegocjować najlepsza cenę za jaką ci sprzedadzą i kupić to które jest najlepsze dla ciebie i na które cię stać. I się cieszyć.

Tam rabaty po 100k chodzą z tego co mi znajomi donieśli

k00ea1

Postautor: k00ea1 » 07 mar 2026, 17:05

To się chłop zdziwi :D Wydaje mi się ze tu sprzedawcy od dewelopera się udzielają i buduję aurę prestiżu

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 08 mar 2026, 0:06

k00ea1 pisze:To się chłop zdziwi :D Wydaje mi się ze tu sprzedawcy od dewelopera się udzielają i buduję aurę prestiżu

Mi znajomi donieśli że 200k obniżają, a będzie i 300. Za rok za darmo będą rozdawać. Sprawdzone info.

fredo

Postautor: fredo » 08 mar 2026, 19:58

Nie wiem czy mieliście okazję odwiedzić to miejsce osobiście. Popołudniami przestrzeń przy tych biurowcach zamiera. Obok Bonarka, którą też zamykają i wszyscy się stamtąd wynoszą. No i jest tam tak całkiem pusto i mało przyjemnie. Do najbliższych osiedli mieszkaniowych spory kawałek, usług po zamknięciu sąsiedniego centrum handlowego w zasadzie w sąsiedztwie nie ma. Komunikacja autobusowa i to trzeba się przebijać przez Kamieńskiego - korki w obie strony, te autobusy tam, to potrafią się solidnie spóźniać albo wręcz nie przyjeżdżać.

O ile same bloki wyglądają jeszcze całkiem poprawnie, patrząc na mapę Krakowa, ta lokalizacja też nie jest zła, o tyle samo to konkretne miejsce, to nie urzeka mnie zupełnie. W tych blokach zaplanowano jakieś usługi, czy partery to też będą mieszkania?

k00ea1

Postautor: k00ea1 » 09 mar 2026, 17:04

tonyxxl pisze:
k00ea1 pisze:To się chłop zdziwi :D Wydaje mi się ze tu sprzedawcy od dewelopera się udzielają i buduję aurę prestiżu

Mi znajomi donieśli że 200k obniżają, a będzie i 300. Za rok za darmo będą rozdawać. Sprawdzone info.

nie zamierzam się z Tobą kłócić. Wszystko będzie w Rejestrze Cen Nieruchomości niedługo. Zapisz sobie cenę mieszkania i zobacz za ile będzie w RCN.

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 09 mar 2026, 19:05

k00ea1 pisze:
tonyxxl pisze:

nie zamierzam się z Tobą kłócić. Wszystko będzie w Rejestrze Cen Nieruchomości niedługo. Zapisz sobie cenę mieszkania i zobacz za ile będzie w RCN.

No faktycznie, nie mam co robić tylko się plotkami kompletnie bez potwierdzenia zajmować.
Jak wiesz, to napisz konkretnie jaki metraż i za ile ci znajomi kupili w tej inwestycji.
Może to pomoże jakoś tym co będą negocjować tam zakup.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”