U Przybyszewskiego Kraków [deweloper Ekopark] - forum i opinie o inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
maszaikasza

Re: U Przybyszewskiego Kraków [deweloper Ekopark] - forum i opinie o inwestycji

Postautor: maszaikasza » 10 kwie 2026, 9:36

Jeśli ktoś jest zainteresowany - ruszyła sprzedaż kolejnego etapu U Przybyszewskiego, na działce obok biurowca Stella Zasady.

pozdro

Postautor: pozdro » 10 maja 2026, 20:13

Co to za patologia postawiła obok kanału prowadzącego w kierunku rudawy jakąś tabliczkę Teren Prywanty? :D Wczoraj jakaś baba wydawała się na mnie że tamtędy sobie przechodzę. Co ci ludzie sobie wyobrażają że będą mówić innym gdzie jak mają chodzić po mieście? :o Pierwsze widzę żeby takie praktyki miały miejsce w Krakowie. Legalne jest stawianie takich oznakowań Teren prywatny. Jak rozumiem miasto i tereny wspólnot i spółdzielni to część wspólna wszystkich mieszkańców, nie słyszałem żeby gdzieś ktoś przez teren wspólnoty zabraniał przechodzić osobą spoza wspólnoty. Niektórzy to się na wieś powinny wyprowadzić, a nie w mieście mieszkać. Mam ochotę babsztyla pozwać do sądu za obrazę i atak słowny.

Mar G

Postautor: Mar G » 11 maja 2026, 9:10

pozdro pisze:Co to za patologia postawiła obok kanału prowadzącego w kierunku rudawy jakąś tabliczkę Teren Prywanty? :D Wczoraj jakaś baba wydawała się na mnie że tamtędy sobie przechodzę. Co ci ludzie sobie wyobrażają że będą mówić innym gdzie jak mają chodzić po mieście? :o Pierwsze widzę żeby takie praktyki miały miejsce w Krakowie. Legalne jest stawianie takich oznakowań Teren prywatny. Jak rozumiem miasto i tereny wspólnot i spółdzielni to część wspólna wszystkich mieszkańców, nie słyszałem żeby gdzieś ktoś przez teren wspólnoty zabraniał przechodzić osobą spoza wspólnoty. Niektórzy to się na wieś powinny wyprowadzić, a nie w mieście mieszkać. Mam ochotę babsztyla pozwać do sądu za obrazę i atak słowny.

wzdłuż potoku możesz chodzić - to ZP.
jeżeli faktycznie po tym terenie szedłeś - a nie komuś po ogródku przynależnym do wyłącznego korzystania przy mieszkaniu

bip.krakow.pl/zalaczniki/dokumenty/n/520219/karta

pozdro

Postautor: pozdro » 11 maja 2026, 14:21

Dokladnie wzdłuż potoku. :D Ktos tam sobie tabliczkę postawił, obstawiam osoba która kupiła mieszkanie na parterze i ma problem ze ludzie tam chodzą i drze mordę na każdego kto przechodzi. Taka MPZP jest to zieleń parkowa

Mar G

Postautor: Mar G » 17 maja 2026, 9:59

maszaikasza pisze:Jeśli ktoś jest zainteresowany - ruszyła sprzedaż kolejnego etapu U Przybyszewskiego, na działce obok biurowca Stella Zasady.

18-22 T
Załączniki
UP__4.jpg
UP__4.jpg (91.63 KiB) Przejrzano 518 razy
UP_4.jpg
UP_4.jpg (74.94 KiB) Przejrzano 518 razy

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”