Nowe Osiedle Fi Kraków (ul. Rzemieślnicza) / Megapolis (Forum 50) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
angelo

Re: Nowe Osiedle Fi Kraków (ul. Rzemieślnicza) / Megapolis (Forum 50) - opinie na forum

Postautor: angelo » 02 cze 2026, 10:42

Iwona Bodziony pisze:Ja byłam z klientką niedawno w okolicy i zrobiłam sporo ujęć z drona aby lepiej zobaczyć otoczenie

MarcinG pisze:Z kronikarskiego obowiazku dodam jedynie, ze na zdjeciach powyzej sa przemieszane dwie inwestycje, ktore znajduja sie w tym samym rejonie, ale nawet ze soba nie sasiaduja: Osiedle Fi (ciemna okladzina elewacji) oraz Apartamenty Matecznego (jasniejsza okladzina elewacji).

Faktycznie masz rację, Pani pokazała tu zdjęcia dwóch różnych osiedli mieszkaniowych, nowego osiedla Fi oraz inwestycji Apartamenty Park Matecznego.

Tak się zastanawiam, które jest bardziej gęste i nie mogę się zdecydować, bo obydwa chyba są budowane z podobną intensywnością. Za to Apartamenty Park Matecznego mają te tarasy na dachu, choć z tej perspektywy one nie wyglądają jakoś bardzo okazale.

humbak

Re: Nowe Osiedle Fi Kraków (ul. Rzemieślnicza) / Megapolis (Forum 50) - opinie na forum

Postautor: humbak » 03 cze 2026, 1:31

Majkatakajakja pisze:Chcieliśmy tam kupić mieszkanie jeszcze zanim zaczęła się sprzedaż. Jak udostępnili plany czar prysł. Układy fatalne!
Nie znaleźliśmy ani jednego 4-pokojowego z dobrym układem i wejściem nie na komunikację.

tam czyli gdzie? bo faktycznie zdjecia pomieszane

"wejściem nie na komunikację" ? jaką komunikację? windę?

Awatar użytkownika
Iwona Bodziony

Postautor: Iwona Bodziony » 03 cze 2026, 14:45

MarcinG pisze:Z kronikarskiego obowiazku dodam jedynie, ze na zdjeciach powyzej sa przemieszane dwie inwestycje, ktore znajduja sie w tym samym rejonie, ale nawet ze soba nie sasiaduja: Osiedle Fi (ciemna okladzina elewacji) oraz Apartamenty Matecznego (jasniejsza okladzina elewacji).

Dziękuję za zwrócenie uwagi - faktycznie przez pomyłkę wrzuciłam w jednym wątku zdjęcia z dwóch różnych inwestycji.

Już to uporządkowałam i zdjęcia z Apartamentów Matecznego przeniosłam do odpowiedniego wątku.
Iwona Bodziony - doradca rynku pierwotnego w Krakowie. Pomagam kupującym wybrać nowe mieszkanie: dla siebie, rodziny lub jako inwestycję. Analizuję lokalizację, układ, standard budynku, cenę, dostępność i potencjał inwestycyjny.

IwonaBodziony.pl

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”