Przewóz Solar Garden Kraków (opinie na forum) / ASA Development / Inter-Bud - opinie na forum
-
niesasanka
Re: Myśliwska Solar Garden Kraków (opinie na forum) / ASA Development
Ohoho, z tymi cenami to chyba przesadzili : o
Re: Myśliwska Solar Garden Kraków (opinie na forum) / ASA Development
niesasanka pisze:Ohoho, z tymi cenami to chyba przesadzili : o
Dlatego też sprzedaż stoi. Od wielu tygodni tylko 5 mieszkań jest zarezerwowanych. Po drugiej stronie ulicy Activ Investments ma inwestycję Mój Przewóz z sensowniejszymi cenami i tam nawet mieszkania schodzą.
- Iwona Bodziony
Re: Przewóz Solar Garden Kraków (opinie na forum) / ASA Development / Inter-Bud - opinie na forum
Będąc w okolicy uwieczniłam inwestycję z drona.

Iwona Bodziony - doradca rynku pierwotnego w Krakowie. Pomagam kupującym wybrać nowe mieszkanie: dla siebie, rodziny lub jako inwestycję. Analizuję lokalizację, układ, standard budynku, cenę, dostępność i potencjał inwestycyjny.
IwonaBodziony.pl
IwonaBodziony.pl
Re: Przewóz Solar Garden Kraków (opinie na forum) / ASA Development / Inter-Bud - opinie na forum
Przede wszystkim, to ta inwestcja, to nie jest Myśliwska, tylko Przewóz Solar Garden, tak przynajmniej jest podpisana na reklamie zamieszczonej na sąsiednim budynku.

Sam budynek jest już mocno zaawansowany, jak robiłem zdjęcia, to mało brakowało do stanu surowego zamkniętego.

Taka ciekawostka jeszcze z tablicy informacyjnej inwestycji - czyżby deweloper ASA Development został przejęty jakoś przez Inter-Bud? Bo to chyba nie była jakaś ich spółka od początku, choć oczywiście mogę się mylić.

Sam budynek jest już mocno zaawansowany, jak robiłem zdjęcia, to mało brakowało do stanu surowego zamkniętego.

Taka ciekawostka jeszcze z tablicy informacyjnej inwestycji - czyżby deweloper ASA Development został przejęty jakoś przez Inter-Bud? Bo to chyba nie była jakaś ich spółka od początku, choć oczywiście mogę się mylić.
W bloku będą okna wysokie, fajnie wygladają, pewnie wpadnie przez nie sporo światła do mieszkań.

Na parterze wygląda na to, że też tu będą mieszkania z orgódkami.

Ładnie tu widać to, ile za obręb budynku wystaje garaż podziemny.

Na parterze wygląda na to, że też tu będą mieszkania z orgódkami.

Ładnie tu widać to, ile za obręb budynku wystaje garaż podziemny.
Pewnie lada chwila na budynku pojawi się rusztowanie i ruszą z ocieplaniem i elewacją.

Sporo też im jeszcze zostało do zrobienia jeśli chodzi o zagospodarowanie terenu.

Ale wiadomo, że takie rzeczy jak trawniki czy nasadzenia, chodniki i mała architektura, to robi się na końcu.

Sporo też im jeszcze zostało do zrobienia jeśli chodzi o zagospodarowanie terenu.

Ale wiadomo, że takie rzeczy jak trawniki czy nasadzenia, chodniki i mała architektura, to robi się na końcu.
No i ciekawi mnie ta działka po sąsiedzku.

Czy na niej da się coś sensownego wybudować, czy powstanie jakaś miejska łanówka tu, a może nic na niej nie zostanie zbudowane? Jak sądzicie?

Czy na niej da się coś sensownego wybudować, czy powstanie jakaś miejska łanówka tu, a może nic na niej nie zostanie zbudowane? Jak sądzicie?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”