Residence Przewóz 41 Kraków od Bal-Bud investment (Płaszów)- opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
BMX

Re: Residence Przewóz 41 Kraków od Bal-Bud investment (Płaszów)- opinie na forum

Postautor: BMX » 30 lip 2026, 14:27

Wygląda na to, że deweloper Bal Bud skończył już budowę tego bloku, być może jeszcze trochę jest tam terenu do zagospodarowania, ale generalnie wygląda na to, że kończą.

Obrazek

Budynek taki trochę w stylu Bal Budu, jeśli ktoś nie wie o co chodzi, to warto spojrzeć na to, co ten deweloper postawił przy ul. Reduta albo w okolicach ul. Woźniców.

Obrazek

Mnie taka architektura jakoś bardzo nie urzeka, ale pewnie sporo osób byłaby zadowolona, gdyby ich blok tak wyglądał.

BMX

Re: Residence Przewóz 41 Kraków od Bal-Bud investment (Płaszów)- opinie na forum

Postautor: BMX » 30 lip 2026, 14:31

Sam budynek jest dosyć duży, nie wiem ile mieszkań w nim powstało, ale na pewno nie mało.

Obrazek

Jak wam się podoba taki kolor elewacji, takie barierki na balkonach i ogólny wygląd budynku?

Obrazek

Jest też trochę drzew posadzonych przy inwestycji.

BMX

Postautor: BMX » 30 lip 2026, 14:32

Kiedy tam ruszają odbiory mieszkań od dewelopera?

Obrazek

A może już mieszkania są przekazywane i podzieli się ktoś informacją o tym, jak to wyszło?

SłoikZRosołem

Postautor: SłoikZRosołem » 31 lip 2026, 19:52

Jeśli ktoś się zastanawiał dlaczego mieszkania w tej inwestycji się nie sprzedają, to enigmatycznie powiem tylko, że odpowiedzi należy szukać w dziale IV księgi wieczystej.

hiperleksja

Postautor: hiperleksja » 01 sie 2026, 10:09

SłoikZRosołem pisze:Jeśli ktoś się zastanawiał dlaczego mieszkania w tej inwestycji się nie sprzedają, to enigmatycznie powiem tylko, że odpowiedzi należy szukać w dziale IV księgi wieczystej.

Grubo, w sumie można napisać pozostałym forumowiczom o co chodzi bo to nie są dane chronione RODO (Rubryka 4.1, Podrubryka 4.4.1).
https://web.archive.org/web/20191210090854/https://www.wykop.pl/link/5225719/zarzuty-dla-dewelopera-i-wlasciciel-telewizji-lapowki-wreczali-przez-senatora/

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”