Przy Bonarce Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
tonyxxl

Re: Przy Bonarce Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum

Postautor: tonyxxl » 30 lip 2026, 15:06

k00ea1 pisze:
Przepraszam. Nie 100k, a 150k rabatu jak się okazuje :D :D

bonarka.jpg

Potem się ludzie dziwią że ich sprzedawcy na najprostsze triki sprzedażowe robią w ciula :roll:
kolego @k00ea1 przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Jak nic nie zaświta to jeszcze raz. Tak do skutku.
Jak zaskoczysz i będziesz miał odpowiedź to wróć z czyms więcej niż z bannerem dla frajerów.

Lisek1

Re: Przy Bonarce Kraków / Mieszkaj w Mieście (Henniger Investment) - opinie na forum

Postautor: Lisek1 » 08 sie 2026, 0:45

Mnie się mega pogoda, bloki wysoki standard i ładne wykończenia , w pobliżu wszystko co tylko chcemy typu lux med , siłka i cała galeria. W nocy spokojnie czyli tak jak ma być . Bardzo blisko centrum bo nawet pieszo do matecznego to zajęło mi 17 minut.

Jar577

Postautor: Jar577 » 12 sie 2026, 9:41

Witam,
Był ktoś może na dniu otwartym 08.08.2026?
Niestety nie zdążyłem, a byłem ciekawy na jakie mieszkania były rabaty.

Lisek1

Postautor: Lisek1 » 18 sie 2026, 10:37

Jar577 pisze:Witam,
Był ktoś może na dniu otwartym 08.08.2026?
Niestety nie zdążyłem, a byłem ciekawy na jakie mieszkania były rabaty.

Teoretycznie na każde mieszkanie można się dogadać i dostać rabat

Lisek1

Postautor: Lisek1 » 18 sie 2026, 16:38

fredo pisze:Nie wiem czy mieliście okazję odwiedzić to miejsce osobiście. Popołudniami przestrzeń przy tych biurowcach zamiera. Obok Bonarka, którą też zamykają i wszyscy się stamtąd wynoszą. No i jest tam tak całkiem pusto i mało przyjemnie. Do najbliższych osiedli mieszkaniowych spory kawałek, usług po zamknięciu sąsiedniego centrum handlowego w zasadzie w sąsiedztwie nie ma. Komunikacja autobusowa i to trzeba się przebijać przez Kamieńskiego - korki w obie strony, te autobusy tam, to potrafią się solidnie spóźniać albo wręcz nie przyjeżdżać.

O ile same bloki wyglądają jeszcze całkiem poprawnie, patrząc na mapę Krakowa, ta lokalizacja też nie jest zła, o tyle samo to konkretne miejsce, to nie urzeka mnie zupełnie. W tych blokach zaplanowano jakieś usługi, czy partery to też będą mieszkania?

To chyba na plus że w nocy spokojnie i wszystko zamiera :)

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”