Osiedle 5 Kolorów - Frax-Bud Developer - opinie i forum mieszkanców inwestycji
Re: Osiedle 5 Kolorów - Frax-Bud Developer - opinie i forum mieszkanców inwestycji
Panie "Pozdro", jak wnioskuję z wcześniejszych wypowiedzi, wybrał Pan ursa park w Warszawie (nie ma takiej inwestycji w Krk). A tu dyskusja toczy się o osiedlu w Krakowie 

Re: Osiedle 5 Kolorów - Frax-Bud Developer - opinie i forum mieszkanców inwestycji
No i uważam, że ceny są niekonkurencyjne biorąc po uwagę lokalizację, i ogólnie wykończenie budynków. >7000zł/m2 to można sporo fajniejszych miejsc wyhaczyć choćby Żabiniec, Lema, itd. pełno tego.
Witam,
ja dostałem termin odbioru. A czy Państwo macie także problem z otrzymaniem od dewelopera pełnej dokumentacji projektowej?
pozdrawiam.
ja dostałem termin odbioru. A czy Państwo macie także problem z otrzymaniem od dewelopera pełnej dokumentacji projektowej?
pozdrawiam.
Jak dla mnie, to Prądniku można chyba znaleźć dużo ciekawsze inwestycje rynekpierwotny.pl/s/nowe-mieszkania-krakow-pradnik-bialy. I to od bardziej sprawdzonych deweloperów. Dodatkowo 5 kolorów ma chyba użytkowanie wieczyste, czy się mylę?
aneta87 pisze:Jak dla mnie, to Prądniku można chyba znaleźć dużo ciekawsze inwestycje rynekpierwotny.pl/s/nowe-mieszkania-krakow-pradnik-bialy. I to od bardziej sprawdzonych deweloperów. Dodatkowo 5 kolorów ma chyba użytkowanie wieczyste, czy się mylę?
o tym użytkowaniu powiedziano mi też na targach jakieś pół roku temu. Więc tak, to prawda.
-
na dzień dzisiejszy w 5 kolorów zostało jeszcze 3 mieszkania małe , reszta sprzedana ...
Kto by co nie mówił wyprzedawały się te mieszkania jak bułeczki .
Kto by co nie mówił wyprzedawały się te mieszkania jak bułeczki .
Większość bloków ze starej płyty ma użytkowanie wieczyste. Wg mnie, w sytuacji gdy to nie jest działka z domem tylko blokowisko, to lepsze rozwiązanie. Użytkowanie wieczyste jest na 100 lat. Zdążymy umrzeć zanim użytkowanie wygaśnie 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”