Osiedle Bohaterów Września SM Hutnik Kraków nowe bloki - etap II
Osiedle Bohaterów Września SM Hutnik Kraków nowe bloki - etap II
Jestem zainteresowny kupnem mieszkania w sm hutnik na bohaterow wrzresnia, chodzi o inwestycje w ktorej istnieja juz dea bloki i maja powstac jeszcze dwa nizej, czy orientuje sie moze ktos jakie bloki majapowstac obok sm hutnik tam gdzie teraz jest parking albo kto je buduje?
Re: Osiedle Bohaterów Września SM Hutnik Kraków nowe bloki - etap II (forum / opinie)
Nie wiedziałem, że ma powstawać II etap osiedla budowanego przez Spółdzielnię Mieszkaniową Hutnik na os. Bohaterów Września
Wrzucisz jakieś zdjęcia, na których widać gdzie to budują i jak wyglądają wizualizacje
Podobne do tych bloczków, które już postawili i które były już opisywane na forum 

Re: Osiedle Bohaterów Września SM Hutnik Kraków nowe bloki - etap II
wejdz na strone smhutnik.krakow.pl, pod zakladka 2 etap sa informacje dotyczace tej budowy.
-
Bloki będę na południe od istniejących. Parking będzie podziemny (jak sobie kupisz miejsce postojowe).
Inwestorem jest oczywiście SM Hutnik, wykonawcą firma Modular a architektem głównym T. Lemański.

Link do wizualizacji w wysokiej rozdzielczości: image.ibb.co/kOxnsH/29060206_1887501537950902_1369013871399236110_o.jpg

Link do wizualizacji w wysokiej rozdzielczości: image.ibb.co/fRZNRc/29064007_1887500971284292_1253137301782158733_o.jpg
Inwestorem jest oczywiście SM Hutnik, wykonawcą firma Modular a architektem głównym T. Lemański.

Link do wizualizacji w wysokiej rozdzielczości: image.ibb.co/kOxnsH/29060206_1887501537950902_1369013871399236110_o.jpg

Link do wizualizacji w wysokiej rozdzielczości: image.ibb.co/fRZNRc/29064007_1887500971284292_1253137301782158733_o.jpg
czy jest ktos moze kto mieszka w istniejacym juz bloku, albo w okolicy jak wyglada dojazd, czy sa duze utrudnienia?
-
Obawiam sie ze jak wybuduja te dwa bloki plus wielki blok na miejscu dotychczasowego parkingu to bedzie jeszcze wiekszy korek na drogach dojazdowych do osiedla.
Ciezko teraz znalezc mieszkanie z dobrym dojazdem sensownym polozeniu i z oknami nie na blok 5 metrow dalej, zawsze jakis minus gdzies jest, Napewno w jakims stopniu ruch samochodow usprawni obwodnica polnocna, a jak jest teraz?
Nie mam jak sprawdzic poniewaz na chwile obecna nie mieszkam w Polsce. Orientujesz sie moze jak ma wygladac blok na miejscu parkingu a dokladniej ile ma miec pieter?, mam nadzieje ze nie wiezowiec☺
Nie mam jak sprawdzic poniewaz na chwile obecna nie mieszkam w Polsce. Orientujesz sie moze jak ma wygladac blok na miejscu parkingu a dokladniej ile ma miec pieter?, mam nadzieje ze nie wiezowiec☺
-
Z nieoficjalnych zrodeł: ma miec ok 5 kondygnacji czyli tyle co te ktore budują,kształt w litere: L. Jesli chodzi o mieszkanie w 79c jest ok tylko zarzadzanie przez sm pozostawia wiele do zyczenia. Zaniedbali blok ktory ma tylko 2 lata... . nie daja rady byc zarzadca tak nowoczesnego bloku gdzie sie czegos od nich wymaga. Nie jest tragicxnie z dojazdem woadomo jazda w godzinach szczytu jest dluga bo droga dojazdowa do osiedla jest jedna... I to po jednym pasie w kazda strone. Ale da sie zyc
mielismy piekny widok na park 

Dzieki za odpowiedz, chyba sie jednak zdecyduje blisckosc parku jesr rzadka w dziszejszych czasach i niweluje reszte mankamentow☺
Orientujesz sie moze czy ktos ma zalozona klimatyzacje, i czt byl problem z pozwoleniem na montaz.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”