Felipe pisze:Czy tylko ja nie zachwycam się tą inwestycją?
Jak dla mnie to ani architektura, ani lokalizacja (zwłaszcza) nie rzucają na kolana. Cena w porządku, nic poza tym.
shikaka pisze:Felipe pisze:Czy tylko ja nie zachwycam się tą inwestycją?
Jak dla mnie to ani architektura, ani lokalizacja (zwłaszcza) nie rzucają na kolana. Cena w porządku, nic poza tym.
To zależy czego oczekujesz. Jeśli ktoś jest zafascynowany miejskim zgiełkiem, bo np. przyjechał do Krakowa z małej miejscowości, to faktycznie ta lokalizacja nie jest dla niego. W Nowej Hucie mieszka się fajnie bo jest dużo zieleni, infrastruktura jest w miarę nowa, a w ww. lokalizacji jest cisza, spokój i sąsiedztwo parku. Wiele osób które sporo lat żyją w Krakowie szuka takich miejsc, które zapewniają ciszę i spokój a nie wieczny raban i hałasy blokowisk, a jednocześnie zapewniają wygodę życia w mieście, bliskość sklepów etc. Jesli chodzi o "daleko do centrum" to dojeżdża się stąd w 20min autobusem do rynku. Lydle, biedronki, lewiatany, awiteksy etc są w promieniu kilkuset metrów.
Jedyną wadą tak naprawdę jest wyjazd i wjazd do osiedla, który jest zwyczajnie mało wydajny. Z tym nie ma co polemizować.
shikaka pisze:Chyba mylisz miejsce gdzie owe bloki się znajdują. Masz z 800m do przystanku 159, a przystanek dalej 501/502, który ma buspas praktycznie całą drogę od Bora.
fredo pisze:Wow, ale ogromne miejsce postojowe w garażuWiem, że to pewnie przez to, że z racji drzwi dwa by się tam nie zmieściły, ale na tym spokojnie dałoby się pewnie jeszcze zaparkować motocykl
Pochwal się jeszcze jakimiś fotami z mieszkania, czy jest równie dobrze, jak w przypadku garażu
W każdym razie gratulacje
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości