Osiedle 5 Kolorów - Frax-Bud Developer - opinie i forum mieszkanców inwestycji

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Leon

Re: Osiedle 5 Kolorów - Frax-Bud Developer - opinie i forum mieszkanców inwestycji

Postautor: Leon » 27 mar 2018, 10:21

Panie "Pozdro", jak wnioskuję z wcześniejszych wypowiedzi, wybrał Pan ursa park w Warszawie (nie ma takiej inwestycji w Krk). A tu dyskusja toczy się o osiedlu w Krakowie ;)

pozdro

Re: Osiedle 5 Kolorów - Frax-Bud Developer - opinie i forum mieszkanców inwestycji

Postautor: pozdro » 27 mar 2018, 14:13

No i uważam, że ceny są niekonkurencyjne biorąc po uwagę lokalizację, i ogólnie wykończenie budynków. >7000zł/m2 to można sporo fajniejszych miejsc wyhaczyć choćby Żabiniec, Lema, itd. pełno tego.

skip

Postautor: skip » 24 kwie 2018, 21:31

Witam,

ja dostałem termin odbioru. A czy Państwo macie także problem z otrzymaniem od dewelopera pełnej dokumentacji projektowej?

pozdrawiam.

aneta87

Postautor: aneta87 » 04 cze 2018, 9:52

Jak dla mnie, to Prądniku można chyba znaleźć dużo ciekawsze inwestycje rynekpierwotny.pl/s/nowe-mieszkania-krakow-pradnik-bialy. I to od bardziej sprawdzonych deweloperów. Dodatkowo 5 kolorów ma chyba użytkowanie wieczyste, czy się mylę?

trab

Postautor: trab » 05 cze 2018, 16:52

aneta87 pisze:Jak dla mnie, to Prądniku można chyba znaleźć dużo ciekawsze inwestycje rynekpierwotny.pl/s/nowe-mieszkania-krakow-pradnik-bialy. I to od bardziej sprawdzonych deweloperów. Dodatkowo 5 kolorów ma chyba użytkowanie wieczyste, czy się mylę?

o tym użytkowaniu powiedziano mi też na targach jakieś pół roku temu. Więc tak, to prawda.

maximilano

Postautor: maximilano » 05 cze 2018, 19:16

na dzień dzisiejszy w 5 kolorów zostało jeszcze 3 mieszkania małe , reszta sprzedana ...
Kto by co nie mówił wyprzedawały się te mieszkania jak bułeczki .

Leon

Postautor: Leon » 06 cze 2018, 22:07

Większość bloków ze starej płyty ma użytkowanie wieczyste. Wg mnie, w sytuacji gdy to nie jest działka z domem tylko blokowisko, to lepsze rozwiązanie. Użytkowanie wieczyste jest na 100 lat. Zdążymy umrzeć zanim użytkowanie wygaśnie :lol:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”