Inwestycja Przystanek Gromadzka Kraków od KKS Investment - opinie i forum
Re: Inwestycja Przystanek Gromadzka Kraków od KKS Investment - opinie i forum
7000 za metr w obecnej sytuacji, to cena, która raczej nie odstraszy nabywców, gdyż były dostępne i chyba nadal są mieszkania poniżej tego pułapu. 2 Przystanki dalej w nowym etapie Pasarzu Podgorskiego średnia cena mieszkanie ok 45 metrów wynosiła 8200 - 8400 PLN/metr2 czyli w sumie 3 min tramwajem dalej, ale za to 50k taniej 

-
Hej ja kupuje
narazie załatwiam kredyt. Które mieszkanie wybrałeś? Ja jestem zachwycona okolica. Staw plaszow 3 minuty, do tramwaju 2 minuty, bagry blisko, niska zabudowa, spokój,Tramwajowe polaczenie w każdą część Krakowa.. Nie mogę się doczekać 

Aniterra91 pisze:Hej ja kupujenarazie załatwiam kredyt. Które mieszkanie wybrałeś? Ja jestem zachwycona okolica. Staw plaszow 3 minuty, do tramwaju 2 minuty, bagry blisko, niska zabudowa, spokój,Tramwajowe polaczenie w każdą część Krakowa.. Nie mogę się doczekać
Hej

Ja bede mieszkac na parterze, dla mnie zupelna nowosc, mam pewne obawy czy to aby dobra decyzja, ale jestem dobrej mysli

Probowalam pisac na priv, ale nie widze nigdzie takiej opcji..
-
Widzę, że ceny małych mieszkań skończyły nawet do prawie 8000 za metr..
Umowa deweloperska / jej zapisy / ewentualne zmiany - Przystanek Gromadzka
Cześć,
zmienialiście może jakieś zapisy umowy deweloperskiej? Ktoś może zwrócił uwagę na jakiś niebezpieczny zapis?
zmienialiście może jakieś zapisy umowy deweloperskiej? Ktoś może zwrócił uwagę na jakiś niebezpieczny zapis?
-
Ja kupiłam śliczne mmieszkanie z ogromnym, bo prawie 40 metrowym tarasem
mam nadzieję, że będzie się dobrze mieszkalo:) ktoś jeszcze kupił?

Aniterra91 pisze:Ja kupiłam śliczne mmieszkanie z ogromnym, bo prawie 40 metrowym tarasemmam nadzieję, że będzie się dobrze mieszkalo:) ktoś jeszcze kupił?
Wlasnie sprawdzamy umowe. Jesli prawnie bedzie ok to zostaniemy sasiadkami

-
Byłam ostatnio na budowie, stoi już pół parteru
w tym tempie to może odbierzemy końcówka 2019;)

Aniterra91 pisze:Byłam ostatnio na budowie, stoi już pół parteruw tym tempie to może odbierzemy końcówka 2019;)
Tez sie musze tam wybrac

Na stronie inwestycji sa zdjecia z placu budowy.
Hej,
Mam zarezerwowane jedno z mieszkan, ale nadal sie waham czy kupic.
Zaraz obok budynku bedzie budowal 2 nowe budynki inny deweloper (Inwestycja Wodna). Jeden z budynkow stanie praktycznie przed oknami, ktore wychodza na strone stawu. Miejsce na dzien dzisiejszy malo zagospodarowane, ale osobiscie widze tam spory potencjal (pytanie tylko ile czasu zajmie zmiana). Z pozytywow to oczywiscie bliskosc stawu plaszowskiego jak i Bagr. Dodatkowo bardzo dobra komunikacja.
Mam pytanie do osob, ktore byly ostatnio na budowie. Czekaliscie moze na przejezdzajace pociagi? Zastanawiam sie czy odleglosc nie jest zbyt mala i czy je slychac. Teraz tam pusicili znacznie wiecej pociagow wiec sie obawiam czy je slychac. Moglby ktos sie wypowiedziec?
Z gory dzieki za odpowiedzi.
P.
Mam zarezerwowane jedno z mieszkan, ale nadal sie waham czy kupic.
Zaraz obok budynku bedzie budowal 2 nowe budynki inny deweloper (Inwestycja Wodna). Jeden z budynkow stanie praktycznie przed oknami, ktore wychodza na strone stawu. Miejsce na dzien dzisiejszy malo zagospodarowane, ale osobiscie widze tam spory potencjal (pytanie tylko ile czasu zajmie zmiana). Z pozytywow to oczywiscie bliskosc stawu plaszowskiego jak i Bagr. Dodatkowo bardzo dobra komunikacja.
Mam pytanie do osob, ktore byly ostatnio na budowie. Czekaliscie moze na przejezdzajace pociagi? Zastanawiam sie czy odleglosc nie jest zbyt mala i czy je slychac. Teraz tam pusicili znacznie wiecej pociagow wiec sie obawiam czy je slychac. Moglby ktos sie wypowiedziec?
Z gory dzieki za odpowiedzi.
P.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”