Osiedle Wizjonerów / Mieszkaj w Mieście Kraków forum opinie (mieszkania Bronowice)
Re: Osiedle Mieszkaj w Mieście Kraków forum opinie (mieszkania Bronowice)
Z tymi odbiorami technicznymi to na razie cisza...Elewacja do chwili obecnej nadal nieskończona. Obawiam sie, że koniec września jako zakończenie budowy nierealny... 

Jeszcze nie został złożony do PINBu wniosek o pozwolenie na użytkowanie.
Plan optymistyczny to uzyskanie pozwolenia w połowie października, realny to podobno połowa listopada
Plan optymistyczny to uzyskanie pozwolenia w połowie października, realny to podobno połowa listopada

Sesek pisze:Jeszcze nie został złożony do PINBu wniosek o pozwolenie na użytkowanie.
Da się to jakoś samemu sprawdzić w internecie?
wystarczy zadzwonić do dewelopera. Poza tym roboty na elewacji ciągle trwają, więc nie ma zgłoszenia zakończenia robót, więc nie ma wniosku o pozwolenie na użytkowanie.
Pamiętajcie, że zawsze można skorzystać z przepisów kodeksu cywilnego, (art. 471 i art. 491), w ramach którego można domagać się zwrotu kosztów poniesionych przez opóźnienia w oddaniu inwestycji, np. jeśli w tym czasie wynajmuje się mieszkanie. Oczywiście mogą nas/Was olać, ale może warto spróbować.
Czy ktoś z Was został zawiadomiony o odbiorze technicznym mieszkań? Miał być w połowie września, a tu nadal cisza.
Skontaktuj się może z biurem 
Na tą chwilę podobno inspektor nie przepuścił żadnego mieszkania do odbioru

Na tą chwilę podobno inspektor nie przepuścił żadnego mieszkania do odbioru
A od kogo ta informacja? Mi mówili że ok 2 tygodnie temu mieli już 40 % zaakceptowanych przez ich inspektora.
Proszę zatem o podanie źródła informacji?
Jak rozumiem nikt z tego forum nie dostał info że można odbierać?
Witam,
Przeglądałem internet, szukałem właśnie jakiegoś forum, żeby spr czy mnie tylko to podejrzanie wygląda z tymi odbiorami...
Nie dobrze to wygląda, ktoś wie co jest tak anprswdr6na rzeczy?...
Mvm
Przeglądałem internet, szukałem właśnie jakiegoś forum, żeby spr czy mnie tylko to podejrzanie wygląda z tymi odbiorami...
Nie dobrze to wygląda, ktoś wie co jest tak anprswdr6na rzeczy?...
Mvm
dziuba pisze:A od kogo ta informacja? Mi mówili że ok 2 tygodnie temu mieli już 40 % zaakceptowanych przez ich inspektora.
Info od dewelopera, może przy jednym biurku mówią jedno, a przy innym drugie

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”