Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Re: Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Nie mam pewności ale wydaje mi się że Janik
Zmienili producenta , montują okna niemieckiej firmy VEKA.
A to czasem nie jest tak że profile są firmy Veka a producentem Janik
?

Powiem szczerze, że ramy okna jak i samo okno oklejone były lepcami firmy VEKA ale dokładnie się nie przyglądałem.
Mała aktualizacja z dzisiaj.
generalnie na ostatnich domach pojawiła się już deska elewacyjna.
Niestety tak dobrych zdjęć nie posiadam.

generalnie na ostatnich domach pojawiła się już deska elewacyjna.
Niestety tak dobrych zdjęć nie posiadam.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany a jeszcze nie widział to na ich stronie pojawiły się zdjęcia z realizacji na magnoliowej.
Witam, czy ktoś się orientuje jakie będą wejściowe drzwi? Na wizualizacji są przeszklone...
Witam wszystkich!
w tygodniu miałem okazję być na miejscu, wrzucam parę zdjęć z elewacji ostatnich dwóch domów. Fajnie wyszedł ten klinkier, na wizualizacjach nie było widać tyłu, także miła niespodzianka
Forum nie pozwolił mi wstawić zdjęcia w wyższej jakości ale jak ktoś chce to chętnie podeślę.
Pytałem się też o drzwi zewnętrzne i na razie jeszcze nie wiedzą jakie będą, muszą wymyślić najpierw konstrukcje, ale to pewnie kwestia czasu. Mocno skupiają się teraz na elewacji, żeby w mroźne dni bardziej w środku dłubać.

w tygodniu miałem okazję być na miejscu, wrzucam parę zdjęć z elewacji ostatnich dwóch domów. Fajnie wyszedł ten klinkier, na wizualizacjach nie było widać tyłu, także miła niespodzianka

Pytałem się też o drzwi zewnętrzne i na razie jeszcze nie wiedzą jakie będą, muszą wymyślić najpierw konstrukcje, ale to pewnie kwestia czasu. Mocno skupiają się teraz na elewacji, żeby w mroźne dni bardziej w środku dłubać.

Witam
Jestem zainteresowana kupnem mieszkania na 1 pietrze czy wiecie jak wyglada sprawa tego strychu.? Tam ma być nie wykończona wierzba szczytu ale czy będzie zrobiona jakaś podłoga. Macie od dewelopera jakieś dokładne standardy oddania mieszkania. Czy ktoś decydował się na adaptacje podasza i wstawiał dodatkowo okno polaciowe, czy wiadomo jaki to koszy.
Pozdrawiam
Jestem zainteresowana kupnem mieszkania na 1 pietrze czy wiecie jak wyglada sprawa tego strychu.? Tam ma być nie wykończona wierzba szczytu ale czy będzie zrobiona jakaś podłoga. Macie od dewelopera jakieś dokładne standardy oddania mieszkania. Czy ktoś decydował się na adaptacje podasza i wstawiał dodatkowo okno polaciowe, czy wiadomo jaki to koszy.
Pozdrawiam
Shad pisze:w tygodniu miałem okazję być na miejscu, wrzucam parę zdjęć z elewacji ostatnich dwóch domów. Fajnie wyszedł ten klinkier, na wizualizacjach nie było widać tyłu, także miła niespodziankaForum nie pozwolił mi wstawić zdjęcia w wyższej jakości ale jak ktoś chce to chętnie podeślę.
Fotki świetne, dzięki. Dobrze wygląda ta ciemna płytka elewacyjna, a z czego zrobione są te brązowe wstawki w elewacji, wygląda trochę jak drewno, ale chyba nie

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”