Inwestycja Wrocławska 79 Kraków - Caba deweloper - opinie i forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
pozdro

Re: Inwestycja Wrocławska 79 Kraków - Caba deweloper - opinie i forum

Postautor: pozdro » 05 paź 2018, 7:30

Jak jest gesto i srodmiejsko to jest fajnie. Chce sje w zimje o 20 wyjsc z mieszkania na jogging jak po ulicy chodza normalsi a nie tylko wiatr hula.

Inżynier

Postautor: Inżynier » 30 paź 2018, 15:41

Wszystko ładnie..ale czemu nastąpiła zmiana wizualizacji na stronie dewelopera w trakcie budowy? Cięcia kosztów? Chyba to takie troszkę...nieuczciwe zachowanie z ich strony.... tym bardziej, że standard części wspólnych jest na nowych wizualizacjach niższy.(np. brak klinkieru przy windach, ciekawe jak będą wyglądać wejścia do mieszkań...poprzednio były koło drzwi numery na profilach ...pewnie będzie...nic, bo nie ma już wizualizacji korytarza:))
wroclawska79.pl/galeria.html
rynekpierwotny.pl/oferty/caba-development/wroclawska-79-krakow-krowodrza-8110

"Jakość
gwarantowana
nazwiskiem" to akurat cytat z ich strony:)

MojeM

Miejsca parkingowe na platformach - Inwestycja Wrocławska 79 Kraków

Postautor: MojeM » 09 lis 2018, 6:45

A co sądzicie o miejscach parkingowych na platformach? Cena trochę z kosmosu...

megi

Re: Miejsca parkingowe na platformach - Inwestycja Wrocławska 79 Kraków

Postautor: megi » 09 lis 2018, 11:04

MojeM pisze:A co sądzicie o miejscach parkingowych na platformach? Cena trochę z kosmosu...

A ile takie miejsce tam kosztuje? No i nie jest to pewnie najbardziej praktyczne rozwiązanie, ale zawsze można jakoś przechować dwa samochody. Zastanawiam się tylko, jak to działa w zimie, kiedy ma się pod podwoziem, przy kołach wozi się błoto pośniegowe, całe bryły, jak to zacznie się topić na takiej platformie, to gdzie to będzie spływało? Jak to w praktyce wygląda?

MojeM

Postautor: MojeM » 21 lis 2018, 7:07

Miejsce na dolnej platformie (max 155 cm :oops: ) kosztuje 29 tys. Na górnej podobno 33 tys. Także to są ceny olbrzymie jak na podnośniki :/.
Szukałam również informacji o położeniu zewnętrznych koszy na śmieci, bo raczej nie chcialabym miec ich pod oknem... Wie ktos cos na ten temat?

MojeM

Postautor: MojeM » 06 kwie 2019, 18:52

Odbieraliście już mieszkania?

pozdro

Postautor: pozdro » 07 kwie 2019, 8:32

Olbrzymie ceny samochod zajmuje 20m2 (lacznie z drogamj dojazdowymi) to jest koszt budowy okolo 70 tys zl. A jeszcze jakby chciec zarobic na tym? Cena jednego miejsca postojowego od 30-50tys zl to jest normalna cena nic specjalnego. Naprawde na nieduzej marzy sprzedawana, praktycznie po kosztach. Chialbym zeby mi tak mieszkanie sprzedawali po 3000-4000zl z metra w scislym centrum Krakowa

MojeM

Postautor: MojeM » 07 kwie 2019, 9:38

Ale to są miejsca NA PLATFORMACH, a nie samodzielne.

pozdro

Postautor: pozdro » 07 kwie 2019, 12:31

No to pisze normalna cena miejsca to okolo 60 tys zl wiec 2 miejsca wychodza normalnie po 30 tys. zl srednio wiec cena jak najbardziej adekwatna. U innych deweloperow z reguly tez sa platformu albo sie doplaca w cenie mieszkania albo jak na avii kosztuja 50 tys zl. Garaz kosztuje. Nawet na wsi na dzialce wybudowanie garazu cie bedzie kosztowalo z 50 tys zl. No chyba ze jakis blaszak oblesny.

Popatrz na ceny projektow garaz na wsiach. Nie ma co narzekac
https://www.pro-arte.pl/projekty-garazy ... gKIvPD_BwE

MojeM

Postautor: MojeM » 07 kwie 2019, 13:34

Nie byłoby gdyby platformy były na tyle przemyślane, żeby się normalne auto na nich mieściło, bo 155 cm to raczej miejsce bezużyteczne. Ale kto mial kupić to kupił, więc w tym momencie ta rozmowa nic nie wnosi.

Aktualnie interesuje mnie czy są tutaj ludzie, którzy odbierali już mieszkania w tym budynku.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”