No ładnie.. Dziś ruszyła przedsprzedaż kolejnego etapu (budynek A i B). Ceny zaczynają się od 9200m^2.
Są też mieszkania po 10k za metr.
I jeśli ktoś myśli, że takie ceny ludzi przerażają lub zawstydzają, to jest w błędzie.
Pierwszy dzień i ... 66 rezerwacji (1/3 mieszkań).
Dąbska Street Kraków - forum i opinie [deweloper Dasta Invest]
Re: Dąbska Street Kraków - forum i opinie [deweloper Dasta Invest]
Witajcie.
Rozważam zakup cesji w pierwszym oddanym bloku. Mieszkanie jest na Parterze z widokiem na Arenę. Wielkośc 29 m 2 cesja za 285 tyś
Co myślicie jako mieszkańcy tego osiedla ?
Czytałem posty o przerwaniu wału i trochę mnie to nie pokoi... choć jes to mało prawdopodobne, no ale sie zdarzyło...
Rozważam zakup cesji w pierwszym oddanym bloku. Mieszkanie jest na Parterze z widokiem na Arenę. Wielkośc 29 m 2 cesja za 285 tyś
Co myślicie jako mieszkańcy tego osiedla ?
Czytałem posty o przerwaniu wału i trochę mnie to nie pokoi... choć jes to mało prawdopodobne, no ale sie zdarzyło...
Myslimy ze drogo. Kup sobie wieksze blizej centrum w nizszej cenie.
Cześć,
czy ktoś wie może czy dla tej inwestycji deweloper ma zamknięty czy otwarty rachunek powierniczy? I jak wyglądają transze. Głównie interesuje mnie etap 3 (budynki A i B), ale jeśli ktoś z C, D to czyta to chętnie przeczytam jak to było u niego.
Dzięki i pozdrawiam
czy ktoś wie może czy dla tej inwestycji deweloper ma zamknięty czy otwarty rachunek powierniczy? I jak wyglądają transze. Głównie interesuje mnie etap 3 (budynki A i B), ale jeśli ktoś z C, D to czyta to chętnie przeczytam jak to było u niego.
Dzięki i pozdrawiam
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”