Nie mam aktualnych zdjęć ale byłem na budowie w weekend i wydaje sie byc na ukończeniu. Ogrodki i koniec dzialki od strony Krakowa sa juz ogrodzone, pozostało dokoczenie wjazdu i bramy.
Co do odbiorow technicznych, spodziewalbym sie kolo 3-4 tygodnia lipca najwczesniej.
PS. Czy nie zastanawial sie ktos nad utowrzeniem grupy na . lub czyms podobnym? Wydaje sie ze jest tu sporo przyszłych mieszkancow, wiec moze warto?
Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Re: Aleja Zbożowa (Wieliczka / Kraków) - WBG Development (opinie i forum)
Mn06 pisze:PS. Czy nie zastanawial sie ktos nad utowrzeniem grupy na . lub czyms podobnym? Wydaje sie ze jest tu sporo przyszłych mieszkancow, wiec moze warto?
Jestem za, na pewno w przyszłości też będzie to przydatna rzecz przy okazji ogarniania wspólnotowych kwestii.

sarames pisze:Mn06 pisze:PS. Czy nie zastanawial sie ktos nad utowrzeniem grupy na . lub czyms podobnym? Wydaje sie ze jest tu sporo przyszłych mieszkancow, wiec moze warto?
Jestem za, na pewno w przyszłości też będzie to przydatna rzecz przy okazji ogarniania wspólnotowych kwestii.
Bardzo dobry pomysł, podobna grupa istnieje dla osiedla klonowego zlokalizowanego w niedalekiej odległości od naszych domów/mieszkań i działa to całkiem sprawnie.
.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2021, 8:59 przez yogmen, łącznie zmieniany 2 razy.
Cześć
Co do grupy, to jestem za
Mam takie:
Co do grupy, to jestem za

Mam takie:
- Załączniki
-
- received_447658882459062.jpeg (164.39 KiB) Przejrzano 8015 razy
-
- received_367331217493666.jpeg (227.22 KiB) Przejrzano 8015 razy
-
- received_330542097893178.jpeg (129.03 KiB) Przejrzano 8015 razy
Witam przyszłych mieszkańców
Szykuje się do kupna mieszkania na tej inwestycji. Chciałbym zapytać aktualnych mieszkańców o koszty administracyjne ( czynsz) na tym osiedlu ? Jak to jest rozwiązane ? Czy jest już ustalona jakąś wspólnota mieszkaniowa? pozdrawiam
Szykuje się do kupna mieszkania na tej inwestycji. Chciałbym zapytać aktualnych mieszkańców o koszty administracyjne ( czynsz) na tym osiedlu ? Jak to jest rozwiązane ? Czy jest już ustalona jakąś wspólnota mieszkaniowa? pozdrawiam
Witam, zapytanie do mieszkających już na zbożowej czy maja Państwo jakieś uwagi odnośnie wykonania ? Czy jeśli występowały jakieś usterki to czy były naprawiane przez dewelopera ? Jak wyglądała wasza współpraca z deweloperem ?Czy macie jakieś inne uwagi ? No i jak się mieszka ? 

Też chętnie dowiedziałbym się, jak wyglądał odbiór domu / mieszkania od dewelopera w tym przypadku. Skomplikowana i czasochłonna procedura? Ktoś się może podzieli swoimi wrażeniami i doświadczeniami?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”