Osiedle Przy Mogilskiej Kraków od LCCorp / Develia deweloper - opinie na forum
-
Re: Osiedle Przy Mogilskiej Kraków od LCCorp deweloper - opinie na forum
Też chętnie się dowiem co można mieć za tę cenę lepszego i bardziej "nowoczesnego", bo szczerze mówiąc rynek mieszkań w Krakowie jakoś specjalnie mnie nie powala, szczególnie krzywe ściany w wielu inwestycjach 

nie żartujcie, że nie wiecie o chodzi o Wrocławska 

N5D mnie nie przekonywuje
Nie za ta cene jaka jest teraz . Moze na poczatku z duzo nizsza cena ale teraz... ponad 10tys za m2 .
Jedyna ewentualnoscia byla dla mnie Piastowska ale jak dowiedzialam sie ceny to tez mnie zniechecilo . Trudno cos fajnego za mniej niz 10tys za m2. NIESTETY. taniej juz nie bedzie

Nie za ta cene jaka jest teraz . Moze na poczatku z duzo nizsza cena ale teraz... ponad 10tys za m2 .
Jedyna ewentualnoscia byla dla mnie Piastowska ale jak dowiedzialam sie ceny to tez mnie zniechecilo . Trudno cos fajnego za mniej niz 10tys za m2. NIESTETY. taniej juz nie bedzie

-
Również tak uważam, Piastowska to nie jest aż tak wybitna lokalizacja, Wrocławska niestety w moim odczuciu też nie, jako, że mieszkałam rok na Łokietka w Fabryce Czekolady, tramwaju aż tak blisko nie ma, Wrocławska się często korkuje, duże zagęszczenie budynków.
Sprawdzam wlasnie strone tej inwestycji i juz 28 mieszkan ma status "Wolne"
bardzo duzo osob rezygnuje z rezerwacji.

Też to zauważylam . Przymus wykupienia parkingu za 33tys , w cieniu mogilskiej tower, prosta bryla niczym niewyrózniająca sie.... sama mialam dylemat 

W tej cenie można mieć nową 5 dzielnicę praktycznie. Nowoczesne budynki, a nie budynek jak w wieliczcę. No i lokalizacja 5min od SKM (głównej linii) jak się potem leci rano samolotem o 7:30 to ma to piorunujące znaczenie. No i do rynku 2km, a tutaj chyba z ponad 3.9km.
Różnica na mapie jest 700m na korzysc dla N5D. Ale jak dla mnie lepsza okolica jest Mogilska . Moze prawda, niepowalający budynek ale N5D tez dla mnie niczym sie nie wybija .
painkar pisze:Różnica na mapie jest 700m na korzysc dla N5D. Ale jak dla mnie lepsza okolica jest Mogilska . Moze prawda, niepowalający budynek ale N5D tez dla mnie niczym sie nie wybija .
To co się dzieje rano na Wrocławskiej i potem do wieczora to skutecznie zniechęca, niech jeszcze tam 6 dzielnicę wystawią.
A co się niby dzieje na Wrocławskiej? Ja tam nie widzę żeby się coś niezwykłego działo. Dla mnie bardzo fajna okolica. Choć ja się głównie południkowo poruszam. Do centrum to albo Mlynowka, albo pociągiem. Nie zauważyłem żeby było coś nie zwykłego. On może jedynie od maja wzmocnili kursowanie pociągów bo się remont kończy i są już co 20 min. Pewnie za rok będą co 10 min. A potem nowe przystanki i ogólnie jeszcze lepsza komunikacja. 
koleo.pl/rozklad-pkp/krakow-lobzow/krakow-glowny/10-07-2019_20:00/all/all
Bilety tez w fajnej cenie 4 zł normalny tam i z powrotem na 2h z reguły wystarcza coś załatwić.

koleo.pl/rozklad-pkp/krakow-lobzow/krakow-glowny/10-07-2019_20:00/all/all
Bilety tez w fajnej cenie 4 zł normalny tam i z powrotem na 2h z reguły wystarcza coś załatwić.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”